Купівля-продаж кругляку вільхи за новими правилами на ТОВ УУБ

Починаючи з 01 липня 2021 року, ви можете поторгуватися за ціну на кругляк вільхи на Українській універсальній біржі. Беріть участь у прозорих електронних торгах та реалізовуйте лісоматеріали на одній з кращих торгових платформ країни.

Купівля кругляку вільхи на біржі ТОВ «УУБ»

Згідно чинного законодавства, лісові господарства зобов’язані реалізовувати свою продукцію на електронних аукціонах, які проводять виключно ліцензовані товарні біржі. Вже кілька років поспіль влада намагалася ліквідувати існуючі «сірі» схеми продажу лісу, організовуючи його продаж на різноманітних торгових платформах.

Використання ліцензованих товарних бірж допомагає проводити продаж необробленої деревини неупереджено та з відкритим доступом для громадськості. Метою такої процедури з боку держави є прискорення процесу реалізації лісу-кругляку та перехід ринку лісоматеріалів із тіньових схем у стан прозорості.

На Українській універсальній біржі проходять відкриті торги кругляком вільхи і не тільки, з умовами проведення і результатами яких можуть ознайомитися усі охочі. Крім цього, у вільному доступі знаходиться інформація про обсяги та вартість проданих матеріалів, а також дані про переможця аукціону та договір купівлі-продажу.

Одночасно з реалізацією необробленої деревини запущено централізований облік лісоматеріалів, що дозволяє істотно знизити рівень корупції.

Дізнатися ціни на кругляк вільхи в Україні на біржі УУБ

Згідно з нормативно-правовою базою, що регулює продаж необробленої деревини, та нововведень у цій сфері, електронні аукціони мають право проводити лише ті біржі, що відповідають певному переліку критеріїв і отримали відповідну ліцензію.

Узяти участь в онлайн-аукціоні з реалізації лісу, який проходить за чесними, рівними для всіх правилами, ви можете на Українській універсальній біржі. Для цього достатньо отримуйте акредитацію на сайті uub.com.ua, сплачуйте необхідні внески та робіть ставки на обрані лоти, і вигода не змусить себе чекати.

Статистика доходів лісових господарства за перші місяці співпраці з товарними біржами на зразок УУБ свідчить про беззаперечний успіх цього проекту. Продаючи кругляк вільхи та інших дерев, лісгоспи отримали у липні 2022 року майже 80 млн. грн. додаткового прибутку.

Слідкуйте за новинами Української універсальної біржі на нашій сторінці у Facebook. Щоб швидше опанувати методику роботи з електронними торгами деревиною, скористайтеся відео-інструкціями на нашому YouTube-каналі.

Якщо ви постійний лісокористувач, то вам значно полегшить роботу Email-розсилка з актуальними торгами, яку ви особисто налаштовуєте на сайті uub.com.ua, Telegram-бот та Viber-бот, які надсилатимуть вам миттєві сповіщення про аукціони.

Звертайтеся до фахівців біржі УУБ та дізнавайтеся всю необхідну інформацію про те, як купити кругляк вільхи без тіньових схем і відкатів. Ви відразу відчуєте перевагу нашої платформи, адже вона є однією з найдосвідченіших у сфері купівлі-продажу деревної сировини.