Як купувати арештоване майно  на майданчику sale.uub.com.ua

Купівля арештованого майна в Україні здійснюється через спеціалізовану систему, яка була створена у 2015 році. Але вона показала свої похибки, і такий підхід виявився неефективним.

Тому екс-прем’єр-міністр України О. Гончарук у 2019 році виступив за те, щоб проводити продажі арештованого майна через електронну систему Прозоро. Продажі, оскільки до неї вже є довіра як до проекту, що працює без хабарів.

На думку О. Гончарука, такий розвиток подій дозволить об’єктивно описувати, оцінювати та продавати об’єкти, а також розморозити велику кількість активів, що знаходяться в судах.

Як купувати арештоване майно на Прозоро.Продажі?

Ще не так давно торги арештованим майном відбувалися на звичайних аукціонах без використання електронної системи. Такий процес часто відбувався нечесно за тіньовими схемами, а оцінка активів проводилася упереджено. Унаслідок цього держава щороку втрачала великі суми, які могли стати прибутком у держбюджет.

Пізніше створена система дала можливість проводити аукціони в електронній мережі швидше та ефективніше. Певний час таким чином активно відбувалася реалізація конфіскованих активів.

Проте постійно надходили скарги про порушення та корупцію під час проведення електронних торгів. І 2019 року влада прийняла рішення проводити продаж арештованого майна через систему Прозоро.Продажі, яка зарекомендувала себе як відкритий антикорупційний проект. Продавати та купувати об’єкти у такий спосіб – це зручно та вигідно як для покупців, так і для держави. 

Учасники, що перемогли, можуть на своєму прикладі підтвердити “аукціони через систему Прозоро.Продажі незаплямовані брехнею і хабарями”. Процедура реалізації арештованого майна буде відбуватися на засадах відкритості і прозорості для всіх охочих. Новий формат електронних торгів безперечно стане більш продуктивним.

 Купівля арештованого майна на майданчику sale.uub.com.ua

Аукціони проходять на електронних майданчиках таких, як Українська універсальна біржа. Наш сайт зрозумілий для кожного та гарантує якісну технічну підтримку. 

Ви не пожалкуєте, скориставшись нашими послугами, адже ми вже не один рік створюємо відповідні умови для справедливої конкуренції та користуємося довірою громадськості. 

Купівля арештованого майна на торгах за допомогою сайту sale.uub.com.ua – це чесна гра за правилами здорової конкуренції. 

Скористайтеся відео-інструкціями на майданчику УУБ, вони допоможуть вам детально розібратися у системі Прозоро.Продажі. Окрім цього, ви завжди можете зателефонувати на гарячу лінію та проконсультуватися з нашими спеціалістами.

Майданчик Української універсальної біржі входить у топ онлайн-платформ для реалізації найрізноманітніших об’єктів – від компактного ноутбука до масштабних готельно-ресторанних комплексів.

Щоб отримувати інформацію про аукціони на арештоване майно, підключіться до електронної розсилки від майданчика sale.uub.com.ua, підписуйтеся на нашу офіційну сторінку у  Facebook або користуйтеся Telegram-ботом та Viber-ботом, які створили спеціалісти Української універсальної біржі для вашого комфорту.