Сайт торгів конфіскованим і арештованим майном на Prozorro.Sale

Торгівля із сайту арештованого майна скоро перейде на Прозоро.Продажі. Влада говорить про те, що робота старої системи припиниться, бо вона показала свою обмеженість та неефективність. Про подібні зміни уряд вперше повідомив у 2019 році.

Офіційний сайт реалізації арештованого майна

Тривалий час існувала єдина система торгівлі арештованим майном, створена Міністерством юстиції у 2015 році. Через велику кількість критики підготовлено новий проект закону “Про затвердження Порядку реалізації арештованого майна”, що налагодить цю сферу. Отже, перед підприємцями відкриваються нові перспективи.

Раніше через корупцію у цій сфері далеко не всі могли підступитися до купівлі арештованого майна, а вигода для держбюджету була нульовою. Новий механізм відповідатиме міжнародним стандартам та залишить у плюсі обидві сторони – підприємців і державу.

Закритий процес продажу на сайтах арештованого майна в Україні та сумнівні нормативні акти уже в минулому. На зміну їм приходить прозора система, яка не дозволяє плести корупційну павутину та оминати суспільну думку.

Переваги реалізації державних активів через Прозоро.Продажі:

  • отримання доступу до арештованого майна будь-де та будь-коли;
  • об’єктивність та відкритість;
  • пришвидшення погашень заборгованостей;
  • створення чесної конкуренції.

Сайти з продажу арештованого майна – це акредитовані майданчики системи Прозорро. Саме через них проходить реєстрація та участь в аукціонах. Представники бізнесу підтверджують вигоду проведення торгів онлайн, адже це допомагає їм заощадити час та гроші, які могли б піти на бюрократичні процедури та рекламу.

Реалізація арештованого майна на сайті Прозоро.Продажі

Арештованим називають майно, яке було вилучене кредитором за несплату боргів. Це ласий шматочок для серйозних підприємців і не тільки. На сайті торгів конфіскованим та арештованим майном розміщують чимало об’єктів за привабливими цінами.

Потрібно поспішати підключатися до системи Прозоро.Продажі через акредитовані майданчики, наприклад, sale.uub.com.ua, адже банки зацікавлені якомога швидше продати вилучені кредиторами об’єкти та отримати прибуток. Ось чому ціни на лоти тут значно нижче ринкових. 

Заздалегідь сформуйте свою власну стратегію для боротьби за державні та комунальні активи на онлайн-аукціонах, тому що багато компаній стануть вашими конкурентами. Перемогти допоможуть найдосвідченіші спеціалісти з купівлі арештованого майна в Україні на сайті sale.uub.com.ua.

Система Прозоро.Продажі була створена 4 роки тому з метою протидії корупційним схемам у процесі продажу різноманітних об’єктів чи здачі їх в оренду. Відтепер ці процедури відбуваються онлайн і публічно.

На даний час уже зафіксована наступна статистика: проведено близько 298,45 тис. дійсно чесних аукціонів та додано в місцеві бюджети 28,5 млрд. грн. прибутку.

Сайт з реалізації арештованого майна дозволяє вдосконалити діяльність з продажу активів, за рахунок яких покриваються борги кредиторів. У вас є можливість переглянути список об’єктів, виставлених на продаж. Це можна зробити в спеціальному реєстрі арештованого та конфіскованого майна України.

Проект Прозоро.Продажі, який передбачає купівлю і продаж державних і приватних активів на аукціонах, підтвердив свою ефективність. Глобальна мережа Інтернет диктує нам нові вигідні правила гри: швидкий доступ, відкритість даних, відсутність махінацій та ризиків. Усе це з кожним днем залучає більше і більше потенційних покупців арештованого майна брати участь в електронних торгах. У банків з’явилася можливість продати виставлені об’єкти за короткий термін та отримати прибуток.

Сайти арештованого майна

Скоро продаж арештованого майна здійснюватиметься і на майданчику Української універсальної біржі. Тому готуйтеся до змагань з конкурентами наперед, щоб ви з максимальною вигодою для себе відреагували на появу нових обставин.

Сайт з продажу арештованого майна sale.uub.com.ua гарантує своїм клієнтам:

  • якісне технічне обслуговування та спеціалізоване програмне забезпечення;
  • організацію і проведення аукціонів в онлайн-режимі на високому рівні;
  • захист особистої інформації.

Професіонали майданчика УУБ завжди готові допомогти вам розібратися в усіх складнощах і нюансах системи електронних торгів. 

Ми працюємо на ринку біржових операцій з 1997 року та маємо колосальний досвід реалізації як комунального, так і державного майна. Від самого початку створення системи Прозоро.Продажі беремо активну участь у відкритих торгах.

На платформі sale.uub.com.ua реалізуються найрізноманітніші товари, а скоро вона стане ще й сайтом, де продають арештоване майно. Поспішайте зареєструватися та будьте на низькому старті, щоб позмагатися за найкращі лоти. У цьому вам допоможуть Telegram-бот та Viber-бот. Також оформляйте підписку на електронну розсилку з актуальними оголошеннями та підписуйтесь на сторінку УУБ у Facebook.