ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № GFE001-UA-20210804-65506


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: dgf.prozorro.sale

Номер лота: G48N020436

Організатор аукціону: АТ АКБ «АРКАДА»

Статус електронного аукціону: Аукціон не відбувся

Найменування активів (майна)/права лота (склад лота): Майнові права на нежилий будинок – комплекс приміщень та земельну ділянку за адресою: м. Київ, вул. Ольгинська, 3, а саме: 1. Майнові права на нерухоме майно (Нежилий будинок – комплекс приміщень (літера А), загальною площею 14 102,9 кв.м., що розташований за адресою: м. Київ, вул. Ольгинська, будинок № 3), а також всі інші права та обов’язки, що пов’язані/випливають з таких майнових прав.; реєстраційний номер об’єкту: 118828280000; 2. Майнові права на нерухоме майно (Земельна ділянка площею 0,5283 га, кадастровий номер 8000000000:76:021:0017, цільове призначення: для будівництва комплексу приміщень банку "Аркада", що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Ольгинська, 3), а також всі інші права та обов’язки, що пов’язані/випливають з таких майнових прав; реєстраційний номер об’єкту: 118674680000.
  1. 1. Майнові права на нерухоме майно (Нежилий будинок – комплекс приміщень (літера А), загальною площею 14 102,9 кв.м., що розташований за адресою: м. Київ, вул. Ольгинська, будинок № 3), а також всі інші права та обов’язки, що пов’язані/випливають з таких майнових прав.; реєстраційний номер об’єкту: 118828280000. В державному реєстрі відсутній запис про право власності банку, тривають судові спори. На майно накладено арешт. Продаж активу здійснюється із застосуванням акредитивної та грошової форм розрахунків. Укладання договору купівлі-продажу активу, здійснюється виключено після зняття будь-яких заборон або обтяжень, що унеможливлює його продаж, протягом 20 робочих днів з дня формування протоколу відкритих торгів (аукціону) з можливістю продовження такого строку за рішенням Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі-Фонд) у разі отримання Фондом обґрунтованого подання від АТ АКБ «АРКАДА» та надходження на рахунок банку до кінця вісімнадцятого робочого дня з дати формування протоколу від переможця відкритих торгів (аукціону) повної оплати коштів за лот або надання на користь АТ АКБ «АРКАДА» відкритого безвідкличного акредитиву. Підтвердженням належного представлення від банку-бенефіціара АТ АКБ «АРКАДА» до банку-емітента акредитиву є укладений договір купівлі-продажу активу з відкладальною умовою щодо переходу майнових прав (права власності на майнові права) після повного розрахунку за акредитивом.
  2. 2. Майнові права на нерухоме майно (Земельна ділянка площею 0,5283 га, кадастровий номер 8000000000:76:021:0017, цільове призначення: для будівництва комплексу приміщень банку "Аркада", що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Ольгинська, 3), а також всі інші права та обов’язки, що пов’язані/випливають з таких майнових прав; реєстраційний номер об’єкту: 118674680000. В державному реєстрі відсутній запис про право власності банку, тривають судові спори. На майно накладено арешт. Продаж активу здійснюється із застосуванням акредитивної та грошової форм розрахунків. Укладання договору купівлі-продажу активу, здійснюється виключено після зняття будь-яких заборон або обтяжень, що унеможливлює його продаж, протягом 20 робочих днів з дня формування протоколу відкритих торгів (аукціону) з можливістю продовження такого строку за рішенням Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі-Фонд) у разі отримання Фондом обґрунтованого подання від АТ АКБ «АРКАДА» та надходження на рахунок банку до кінця вісімнадцятого робочого дня з дати формування протоколу від переможця відкритих торгів (аукціону) повної оплати коштів за лот або надання на користь АТ АКБ «АРКАДА» відкритого безвідкличного акредитиву. Підтвердженням належного представлення від банку-бенефіціара АТ АКБ «АРКАДА» до банку-емітента акредитиву є укладений договір купівлі-продажу активу з відкладальною умовою щодо переходу майнових прав (права власності на майнові права) після повного розрахунку за акредитивом.

Стартова ціна лота: 385 423 296,00 грн без ПДВ

Розмір гарантійного внеску: 38 542 329,60 грн

Учасники електронного аукціону: учасники відсутні.

Протокол електронного аукціону сформовано: 15.08.2021 20:00:00

Оператор електронного майданчика, через який було заведено інформацію про лот в ЕТС:



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування організатора: АТ АКБ «АРКАДА»



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.