ПРОТОКОЛ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ № GFD001-UA-20230123-38137


Найменування оператора, через електронний майданчик якого було заведено інформацію про лот в ЕТС: dgf.prozorro.sale

Номер лота: GL18N021999

Власник активів (майна) (найменування банку): АТ "МР БАНК"

Статус: аукціон не відбувся/результати аукціону скасовано

Найменування активів (майна) / лота (склад лота): Права вимоги за Договором про відкриття кредитної лінії №06-В/12/37/ЮО від 27.08.2012, укладеним із юридичною особою, із забезпеченням.
  1. Права вимоги за Договором про відкриття кредитної лінії №06-В/12/37/ЮО від 27.08.2012, укладеним із юридичною особою, із забезпеченням. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов'язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.
  2. Забезпечення за Договором про відкриття кредитної лінії №06-В/12/37/ЮО від 27.08.2012: 1) Право вимоги на отримання грошової виручки за поставлені товари, яке існує та/або виникне у майбутньому у Заставодавця за договором купівлі-продажу нафтопродуктів, зі змінами та доповненнями до нього, у сумі 30000000,00 грн. Заставодавцем є юридична особа. Переможець зобов`язується: ∙ здійснити повну оплату коштів за лот, які повинні надійти на рахунок банку (банків) не пізніше кінця 18 (вісімнадцятого) робочого дня з дати формування ЦБД протоколу електронного аукціону. ∙ підписати договір купівлі-продажу/відступлення придбаного активу(вів)(майна) протягом 20 (двадцяти) робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронного аукціону, з урахуванням Регламенту ЕТС. Продаж активів здійснюється із застосуванням грошової форми розрахунків. Потенційним покупцем не може бути Російська Федерація або особи, пов'язані з державою-агресором, а саме: - громадяни Російської Федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації; - юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації.

Початкова (стартова) ціна лота: 77 091 480,84 грн без ПДВ

Мінімальна ціна лота: __________ грн

Розмір гарантійного внеску: 7 709 148,08 грн

Протокол електронного аукціону сформовано: 15.02.2023 16:20:30

Оператор, через якого було заведено інформацію про лот в ЕТС:



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

Найменування банку: АТ "МР БАНК"

Уповноважена особа Фонду на ліквідацію банку: АТ "МР БАНК"



_______________
(посада)
_______________
(підпис, М.П.)
_______________
(П.І.Б.)
_______________
(Дата підпису)

*Зазначаються тільки для осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті.