Вагони «Укрзалізниці» здаватимуться в оренду через електронну систему Прозорро.Продажі

«Укрзалізниця» приєдналась до системи Прозорро.Продажі. Керівники ПАТ “Укрзалізниця” і ДП “ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ” підписали договір про реалізацію пілотного проекту щодо продажу послуг із використання вагонів під час здійснення перевезення вантажів із застосуванням електронної системи ProZorro.Продажі.
«Це дуже важливий крок у реформуванні галузі вантажоперевезень, що дозволить Укрзалізниці ефективно реагувати на попит ринку і отримувати ринкову плату за користування вагонами. Крім всього іншого електронна система це не тільки зручний та надійний сервіс, а ще і антикорупційний захист», - прокоментував заступник директора Української універсальної біржі, оператора одного з найбільших електронних майданчиків sale.uub.com.ua Рибальченко Ігор
Виконуючий обов’язки голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов зазначив: «Саме завдяки онлайн-сервісу плануємо перейти на електронну систему продажу та котирування вартості перевезень у вантажних вагонах. Це дозволить сформувати об’єктивну картину на попит нашого вагона з боку ринку й визначити збалансовану вартість вагона для клієнта. Запровадження цього прозорого механізму має зняти будь-які питання щодо реальної вартості перевезення та встановити конкурентну ціну на вагони товариства».
Зареєструватись в системі системи ProZorro.Продажі можна за посиланням.