Найбільша біржа України почне продавати активи збанкрутілих банків

Відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 19.04.2018 № 1164 до переліку осіб, які мають право організовувати відкриті торги та аукціони через систему Прозорро.Продажі включено одну з найбільших та досвідченіших товарних бірж - Українську універсальну біржу.
Біржа функціонує з 1997 року та приймає активну участь в ринковій трансформації економіки України та є однією із перших професійних організацій в Україні, яка почала займатися наданням повного спектру біржових послуг та є лідером за обсягами реалізованих активів протягом останніх років.
Українська універсальна біржа має авторизовані електронні майданчики, що підключені до системи державних закупівель Прозорро та системи з реалізації державного та банківського майна - Прозорро.Продажі.
На даний момент продовжується побудова регіональної мережі філій УУБ. Установа вже представлена в основних економічно розвинених регіонах України: Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кременчук, Одеса, Полтава, Суми, Харків, Херсон, Львів, Луцьк та має велику кількість представництв.
Українська універсальна біржа завдяки розгалуженій сітці та мобільності має можливість якісно супроводжувати клієнтів з викупу прав вимоги за кредитними договорами по всій території України.
Залучивши такого досвідченого Оператора Фонд гарантування вкладів фізичних осіб може розраховувати на підвищення ефективності реалізації активів банків-банкрутів вже найближчим часом.