Продаж комерційної нерухомості в Києві

Комерційна нерухомість - нежитлові приміщення, які купуються для використання під бізнес. Наприклад, офіси, торгові центри, магазини, кафе та інше. У столиці України пропозицій щодо продажу такої нерухомості дуже багато. Як вибрати вигідне? Скористайтеся функціоналом системи Prozorro.Sale з продажу комерційної нерухомості в Києві.
В системі Прозорро.Продажі і офіційних майданчиках, таких як «Українська універсальна біржа» - sale.uub.com.ua, реалізується державне і комунальне майно. Плюс системи - відкритість, прозорість і чесність торгів. Ніякої корупції і штучної накрутки цін. Торги проходять в онлайн-режимі. Аукціон працює за принципом підвищення ціни.

Вигоди Prozorro.Sale для покупки комерційної нерухомості

Чим аукціон привертає учасників:
  • великий вибір - на авторизованих майданчиках системи Prozorro.Sale представлені приміщення з усієї території України;
  • доступні ціни - можна придбати цілий комплекс з адміністративним будинком, складами і гаражами за ціною нижче ринкової;
  • торги онлайн - учасник може перебувати в будь-якому місті України та придбати нерухомість в Києві.
Офісні центри, приміщення вільного призначення, майнові комплекси можна купити в будь-якому районі столиці України. Є можливість подати заявку на участь відразу в декількох аукціонах, щоб швидко стати власником, наприклад, і приміщення для магазину, і складу для зберігання товарів. Дата і час проведення тендеру вказані в описі лота. Всім учасникам додатково розсилаються повідомлення про початок аукціону.

Як купити комерційну нерухомість в Києві через Prozorro.Sale?

У торгах можуть брати участь фізичні і юридичні особи. Що потрібно зробити покупцям:
  1. Пройти реєстрацію в системі на офіційному майданчику Прозорро.Продажі. Реєстрацію можна пройти на сайті sale.uub.com.ua.
  2. Визначитися з лотом. Для цього вибрати потрібну категорію і налаштувати фільтри пошуку нерухомості для комерційних цілей в Києві.
  3. Внести гарантійний внесок. Відсоток внеску по кожному лоту вказано в описі.
  4. Взяти участь в онлайн-аукціоні. Як стати переможцем в торгах? Пройти 3 раунди аукціону і зробити найвищу ставку. Система визначить переможця того, хто зробив найвигіднішу пропозицію.
  5. Завершити операцію. Для цього потрібно підписати протокол торгів, оплатити 100% вартості обраного лота та укласти договір з продавцем, який публікується в системі Прозорро.Продажі. В цьому випадку аукціон буде вважатися завершеним.
Пропонуємо скористатися нашим офіційним майданчиком - sale.uub.com.ua для придбання комерційної нерухомості в Києві. Користувачам доступні ті ж пропозиції, що і на Prozorro.Sale. З питань подачі заявки на аукціон звертайтеся до наших менеджерів. Є можливість оформити підписку на e-mail-розсилку. Відправляємо користувачам інформацію про всі нові аукціони.