Роздержавлення та приватизація почалась

Нарешті можна констатувати, що роздержавлення та приватизація починається, як того вимагає законодавство України. Як повідомив керівник міжвідомчої групи з питань приватизації Олександр Саєнко, Кабінет Міністрів України врешті решт затвердив відповідні постанови, що дозволять проводити підключення електронних майданчиків до системи Прозорро.Продажі для співпраці з Фондом державного майна України.
Разом з тим прийнятий й нормативний документ, що регламентує правила проведення електронних аукціонів, а також функції організаторів та виконавців торгів.
«Роздержавлення і приватизація з використанням принципів системи Прозорро – це великий крок вперед для України, для наповнення бюджету та покращення інвестиційної привабливості нашої держави» - зазначив Ігор Рибальченко, заступник директора Української універсальної біржі, на майданчику якої й відбуватимуться відповідні торги.
«Майже півроку ми чекали прийняття відповідних постанов. Електронні майданчики вже проходять відповідне тестування, щоб вже в кінці червня роздержавлення і приватизація власності народу України розпочалось максимально ефективно та публічно» - прокоментував Олег Падалка, директор Асоціації «Біржові та електронні майданчики».
Підписуйтеся на електронну розсилку і Telegram-бот УУБ та вчасно дізнавайтеся про нові аукціони!