Арештовану землю у Запоріжжі продають на торгах Prozorro.Sale

Восени 2021 року в Україні запрацював новий механізм обігу арештованих земель, завдяки чому всі охочі купити подібні ділянки в Запоріжжі чи будь-якому іншому населеному пункті країни отримали кардинально нові можливості. Відтак інвестувати в землю, що підлягає арешту, стало набагато вигідніше та зручніше, завдяки електронній торговій системі Prozorro.Sale.

Основні переваги процесу торгівлі арештованими землями у Запоріжжі на електронних аукціонах Прозорро.Продажі

Процес електронної торгівлі різним майном та активами в Україні стає більш всеохопним. На Прозорро.Продажі постійно з’являються нові напрями. Зокрема порівняно нещодавно на Prozorro.Sale почала продаватися й арештована земля у Запоріжжі та інших містах, селищах та селах України. І це створює переваги для всіх сторін процесу: продавців, покупців та держави.

Чи не головною особливістю електронних аукціонів на Прозорро.Продажі є прозорість та відкритість. Онлайн торги дозволяють кожному долучитися до процесу, надаючи всім сторона однакові можливості. Це забезпечує справедливість аукціонів та гарантує унеможливлення будь-яких корупційних впливів на їх результат.

Крім того, торги підвищують ефективність процесу торгівлі. Аукціони в системі Прозорро.Продажі проходять у зручному електронному форматі. Відповідно взяти участь у торгах можуть не тільки місцеві підприємці, а й інвестори з інших регіонів країни. Це дозволяє значно економити час та розширює коло потенційних учасників.

Також важливою перевагою аукціонів на Prozorro.Sale є конкуренція. Саме цей фактор впливає на ефективність аукціонного процесу. Якщо раніше вартість земельної ділянки визначав особисто власник, то сьогодні на ціну землі на торгах впливає низка факторів: попит, пропозиція, економічно-політична ситуація в країні, а також головне - рівень конкуренції. Тут все просто - чим більше учасників на торгах, тим вищі шанси отримати адекватну ринкову ціну за лот.

Крім того, електронні аукціони зменшують адміністративні витрати та різні бюрократичні перешкоди. Подати всі необхідні документи та сплатити обов’язкові внески можна онлайн, без необхідності особисто відвідувати офіс біржі. Це робить процес більш доступним та привабливим для потенційних інвесторів, які планують розвивати ефективний бізнес.

Купити арештовану землю в Запоріжжі надзвичайно просто на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

Купівля арештованої землі в Запоріжжі стає надзвичайно простою завдяки майданчику salе.uub.com.ua. Ми допомагаємо всім зацікавленим особам легко знаходити та купувати земельні ділянки, що перебувають під арештом.

Найбільшою перевагою майданчика ТОВ “УУБ” є якісна підтримка та зручні пошукові інструменти. За допомогою електронної розсилки, бота в Telegram, а також сторінки в Facebook, користувачі можуть отримувати актуальну інформацію про нові лоти.