Купити нерухоме комерційне майно в Черкасах на Прозорро.Продажі

Сьогодні купити комерційну нерухомість у Черкасах та інших містах України можна, буквально зробивши кілька кліків комп’ютерною мишкою. Сучасні технології дозволяють успішно реалізовувати все – від олівця до багатоповерхового готелю у центрі Києва. Цим розумно скористалися вітчизняні ІТ-спеціалісти, створивши бездоганний механізм для збуту незатребуваних державних активів.

Що таке комерційна нерухомість та як в Черкасах купити прибутковий актив на електронних торгах Прозорро.Продажі?

Незважаючи на корективи, внесені у ринок житлової та комерційної нерухомості Черкас та інших міст України світовою пандемією, цей напрямок для інвесторів лишається одним з найпривабливіших. По суті ми спостерігаємо лише зміну попиту на різні види об’єктів. Тож давайте детальніше розглянемо типи нерухомого майна, що найчастіше купують на торгах Prozorro.Sale. Обравши один з подібних лотів на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», ви зможете придбати його на умовах вільної та чесної конкуренції, без відкатів і подяк «у конвертах».

Через повальний перехід офісних працівників на віддалену роботу, кількість вільних площ за останній час зросла на 10%. Найімовірніше ця тенденція збережеться. За прогнозами експертів, у майбутньому цей показник збільшиться до 30%. Як показала практика, з дому «білі комірці» працюють так само ефективно. Водночас роботодавці суттєво заощаджують кошти, впроваджуючи змішаний графік (коли віддалена робота поєднується зі змінами, відпрацьованими у офісі).

Значно більші коливання попиту спостерігаються у сфері торгової нерухомості, адже більшість таких закладів не працювали під час численних локдаунів. Однак ця ніша швидко відновлюється. Тож вирішуючи купити комерційну нерухомість в Черкасах чи іншому регіоні просто зараз, ви гарантовано отримаєте прибуткові об’єкти за дуже вигідною ціною.

Найменше від економічного спаду постраждала сфера продажу і здачі в оренду різноманітних складських і промислових приміщень. Активний розвиток інтернет-торгівлі стимулює постійний пошук зручних та доступних рішень для розміщення великих партій товару.

Купити комерційну нерухомість у м. Черкаси або іншій області на майданчику sale.uub.com.ua

Чим електронні торги відрізняються від підписання угоди з власником лоту напряму? Система Прозоро. Продажі від самого початку побудована за принципами чесності і повної прозорості. Тут купити комерційну нерухомість в Черкасах можна за лічені хвилини – варто лиш завчасно зареєструватися на акредитованому майданчику ТОВ «УУБ».

Завдяки аналогічним спеціалізованим платформам покупці знаходять потрібні лоти та подають власні цінові пропозиції. Допоможуть у цьому персональні менеджери, з якими ви можете зв’язатися за телефоном (044)221-32-33. Слідкуйте за публікацією новин на офіційній сторінці майданчика sale.uub.com.ua у Facebook та LinkedIn. Налаштуйте E-mail-розсилку, також отримуйте сповіщення про появу аукціонів з продажу комерційної нерухомості в Черкасах та інших містах у наших Telegram- і Viber-ботах.