Купити комерційну нерухомість у  м. Київ можна на ТОВ УУБ

Сьогодні реалізація комерційної нерухомості у м. Київ є дуже популярним напрямом на торгах електронної системи Прозорро.Продажі. На аукціонах Prozorro.Sale ви можете не тільки купити нерухоме майно, а й взяти його в оренду. При цьому для вибору доступні різноманітні об’єкти - порожні, мебльовані або повністю готові до використання.

Купити комерційну нерухомість у Києві можна на аукціонах ТОВ “Українська універсальна біржа”

До комерційної нерухомості м. Київ належать різноманітні споруди, приміщення, земельні ділянки та водойми, використання яких приносить прибуток власнику. Загалом же нежитлове майно поділяється на наступні групи:

  • офісні приміщення;
  • торгівельні площі - магазини, супермаркети, аптеки;
  • об’єкти соціальної сфери - спортивні та медичні заклади, салони краси;
  • індустріальні приміщення - ангари, склади, промислові площі;
  • об’єкти готельної сфери та громадського харчування.

Перш ніж купити комерційну нерухомість у Києві, необхідно проаналізувати наступні її характеристики:

  • розташування. Залежить воно від специфіки вашого бізнесу - для магазину одягу найкраще підійдуть центральні частини міста, а от промислові об’єкти доречніше розмістити на околицях населеного пункту;
  • транспортна інфраструктура. Потрібно не забувати про прохідність вулиці, зручність під’їзду, наявність поруч достатньої кількості паркомісць;
  • площа. Також залежить від потреб вашого бізнесу. Однак універсальними вважаються невеликі приміщення, адже це знижує їх вартість;
  • інші особливості. Наприклад, якщо ви плануєте відкрити торговий об’єкт, в ньому має бути висока стеля, в офісі - достатня кількість світла і т.д.

На вартість комерційної нерухомості у Києві або іншому місті України також впливає “чистота” документів та сусіди. Якщо ви бажаєте купити нежитловий об’єкт за вигідною ціною та прозорими умовами, найкраще це зробити на акредитованому майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”, який з 2016 року є офіційною платформою Prozorro.Sale.

Комерційну нерухомість у Києві можна купити на електронних торгах системи Прозорро.Продажі

Прозорро.Продажі - це система, яка займається реалізацією державного, комунального та приватного майна. Одним із таких активів є комерційна нерухомість у Києві, купити яку ви можете на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Лоти з нерухомим майном мають попит у системі Прозорро.Продажі та є різноманітними: торговельні заклади, офіси, склади і багато інших. На Prozorro.Sale комерційна нерухомість продається за ринковою ціною, а значить - ви не переплачуєте посередникам шалені відсотки.

Електронні торги, які проходять на майданчику ТОВ УУБ, є доступними для кожного, хто пройшов процедуру реєстрації на sale.uub.com.ua. Особливістю цих аукціонів є їх проведення в онлайн-форматі. Торги проходять у 3 етапи, а переможцем стає той учасник, який запропонував найвищу ціну.

Не менш важливою перевагою аукціонів на Прозорро.Продажі є те, що подати документи для участі в них ви можете, перебуваючи в будь-якій точці земної кулі. Достатньо лише мати стабільне підключення до мережі Інтернет.

У разі наявності запитань, що стосуються торгів на ринку нерухомості, зателефонуйте до наших фахівців за номером (044) 221-32-33. Також налаштовуйте боти УУБ у Viber та Telegram, так ви точно не проґавите жодного аукціону з продажу нежитлового майна!