Купити комерційну нерухомість у Львові на майданчику ТОВ УУБ

Існують різні види нерухомості. Одним із них є комерційна (або нежитлова). Основне її призначенням - ведення підприємницької діяльності. Питання вигідної та чесної купівлі комерційної нерухомості у Львові та інших містах України є важливим, оскільки інвестувати в цей напрямок досить вигідно через стабільність даного ринку.

Можливість чесних та вигідних торгів надає офіційний майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа», де представлений широкий вибір лотів. Взяти участь в аукціоні ви зможете після реєстрації на сайті sale.uub.com.ua.

Комерційна нерухомість Львова – сфера використання

До складу комерційної нерухомості відносяться об’єкти, що не належать до житлового фонду і не використовуються для постійного проживання людей. Загалом основною ознакою нежитлового майна є те, що його використовують для ведення підприємницької діяльності, в результаті чого власник отримує прибуток. Володіти цим видом активів може як фізична особа, так і приватне, державне підприємство або транснаціональна корпорація.

Комерційну нерухомість Львова можна поділити на офісну, торгову, виробничу (цехи, ангари, склади), заклади харчування та сфери обслуговування (студії, салони краси), готельні приміщення, сільськогосподарські підприємства та ін.

Її купівля передбачає отримання у власність нежитлового майна з подальшим веденням у ньому підприємницької діяльності. 

Проте, купуючи нерухомість комерційного спрямування, власник необов’язково має вести в ній бізнес. Часто люди інвестують у таке майно на етапі його будівництва, щоб потім продати за вигіднішою ціною або здавати в оренду. У будь-якому разі купити комерційну нерухомість у Львові або іншому місті України – означає добре інвестувати. Саме тому цей ринок є таким популярним.

Найголовнішим завданням підприємця є правильний аналіз нежитлового приміщення – його площі, місця розташування та ін., оскільки від цього залежить майбутній прибуток, який зможе отримувати власник бізнесу.

Допомогти вигідно купити комерційну нерухомість у Львові може майданчик УУБ, який гарантує прозорі та рівні умови на кожному етапі для всіх учасників, а також широкий вибір лотів.

Купити комерційну нерухомість у Львові офіційно на майданчику ТОВ УУБ

Відкриті та прозорі електронні торги з купівлі комерційної нерухомості у Львові відбуваються на майданчиках системи Прозорро.Продажі, одним з яких є ТОВ УУБ.

Беручи участь в онлайн-аукціонах на сайті sale.uub.com.ua, ви маєте можливість купити приміщення для ведення підприємницької діяльності за дуже вигідними умовами.

Для участі у торгах зареєструйтесь на електронному майданчику ТОВ УУБ та сплатіть встановлений реєстраційний і гарантійний внесок. Для отримання інформації щодо найактуальніших та найвигідніших аукціонів, що стосуються купівлі комерційної нерухомості у Львові, підключайте наші боти у Viber і Telegram, а також приєднуйтесь до сторінки ТОВ УУБ у Facebook.