Купити комерційну нерухомість в м. Вінниця на Прозоро.Продажі

На електронному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» усі бажаючі можуть купити комерційну нерухомість у Вінниці та інших областях на максимально вигідних умовах. Завдяки повністю відкритим аукціонам Прозоро.Продажі держава вже не перший рік успішно реалізовує приміщення, будівлі і споруди, що більше не використовуються та приносять лише збитки. Реєструючись на сайті sale.uub.com.ua, потенційні інвестори отримують безперешкодний доступ до десятків цікавих об’єктів, на придбанні яких можна суттєво заощадити.

Види комерційної нерухомості та як у Вінниці купити привабливий об’єкт на торгах Прозоро.Продажі

На відміну від житлової нерухомості, комерційна має відповідати певним критеріям. Однак для початку варто розібратися, які саме об’єкти вважаються «комерційними». Це будівлі, приміщення, споруди, використання яких передбачає одержання їх власниками (або орендарями) прибутку. Важлива умова – в них не проживають люди (принаймні на постійній основі).

У більшості випадків, говорячи про комерційну нерухомість у Вінниці та інших регіонах, люди мають на увазі магазини, торгові кіоски, кафе або закусочні. Але насправді спектр таких об’єктів значно ширший. В першу чергу їх класифікують за призначенням. Тож на електронних аукціонах Прозорро.Продажі ви можете купити наступні види комерційної нерухомості в м. Вінниця та інших регіонах України:

  • офісні – спеціально обладнані приміщення, розраховані на роботу працівників різноманітних державних і приватних компаній, установ і організацій. Це може бути цілий багатоповерховий будинок, окремий поверх або кабінет;
  • торгові – тут виконують оптовий або роздрібний продаж товарів та послуг (великі ТЦ, магазини, що розташовані в тому числі на перших поверхах житлових будинків, кіоски, ларьки);
  • промислові – необхідні для розміщення громіздкого виробничого обладнання та спецтехніки;
  • складські – користуються все більшою популярністю в розрізі зростання попиту на інтернет-доставку.

Купити комерційну нерухомість в Вінниці на електронному майданчику sale.uub.com.ua

Система Prozorro.Sale є дворівневою – це дозволяє повністю виключити корупційну складову з процесу реалізації комерційної нерухомості у Вінниці чи якомусь іншому місті України. Перший рівень – це електронний модуль, що відповідає за технічну сторону проведення торгів. Другий – це спеціалізовані електронні майданчики на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа», на яких учасники аукціонів з продажу комерційної нерухомості у Вінниці та інших регіонах переглядають лоти та подають заявки на участь у торгах.

За п’ять років на прозорих онлайн-аукціонах було реалізовано різноманітних державних і комунальних активів загальною вартістю на 55 млрд. грн. Всього до торгів долучилися 43 тис. учасників, що свідчить про високий рівень зацікавленості приватного бізнесу та його бажання грати чесно.

Підпишіться на індивідуальну E-mail-розсилку та зручний Telegram-бот майданчика ТОВ УУБ – першими дізнавайтеся, як можна купити найвигідніші об’єкти комерційної нерухомості у Вінниці та інших містах України.