Купити паї в Україні можна онлайн - на майданчику УУБ

Українська універсальна біржа - акредитований майданчик системи Prozorro.Sale, на якому сьогодні можна легко купити пай в Україні онлайн - на електронних торгах. На sale.uub.com.ua представлені різноманітні пропозиції: як за площею та розташуванням, так і за стартовою ціною. 

Придбання паю через майданчик Української універсальної біржі забезпечує надійність та прозорість торговельних операцій, а також дозволяє інвесторам вибирати оптимальні варіанти для свого портфеля. Завдяки онлайн системі Prozorro.Sale, процес обігу земель сільськогосподарського призначення став швидким та зручним, забезпечуючи доступ до вигідних інвестиційних можливостей для широкого кола осіб.

Сьогодні купити пай землі можна на електронних аукціонах системи Prozorro.Sale

Досить довго Україна залишалася однією із небагатьох країн світу, де продовжував діяти мораторій на продаж с/г угідь. Це означало, що охочі купити чи продати пай не могли цього зробити, оскільки не існувало відповідних механізмів. Саме тому досить гостро стояло розв’язання цієї проблеми.

І рішення знайшлося. У результаті тривалих дискусій та доопрацювань відповідних нормативно-правових документів, у липні 2021 року в Україні все ж почав функціонувати ринок сільськогосподарської землі. Це стало можливим завдяки зняттю мораторію на продаж с/г угідь.

Причин для ухвалення відповідного рішення існує кілька. По-перше, відкриття ринку землі дозволяє розвивати сільське господарство та залучати додаткові інвестиції в аграрну сферу. Це своєю чергою сприяє підвищенню рівня життя у сільській місцевості та зменшенню відтоку населення до великих міст.

По-друге, зняття мораторію на сільськогосподарську землю відповідає принципам ринкової економіки, дозволяючи власникам вільно розпоряджатися своїм майном. Крім того, це стимулює підвищення якості сільськогосподарської продукції та розвитку новітніх технологій у с/г сфері.

У цілому, зняття мораторію на продаж-купівлю земельних паїв та використання для цього системи Prozorro.Sale стали важливим кроком для розвитку аграрного сектору України та створення сприятливих умов для росту економіки країни.

Купити земельний пай на онлайн торгах: всі переваги процесу для покупців

Купівля земельного паю на онлайн торгах відкриває безліч переваг для потенційних покупців. Перш за все, аукціонний процес є відкритим. Будь-хто має можливість переглянути інформацію про пай на майданчику sale.uub.com.ua.

Варто відзначити доступність аукціонів. Незалежно від статусу чи наявності коштів або зв’язків - кожен громадянин чи компанія має однакові умови щодо участі у торгах. Це дозволяє усім охочим вибрати пай та купити його, маючи рівні права з іншими учасниками.

Вся необхідна інформація про ділянку доступна в одному місці - на акредитованому майданчику системи Прозорро.Продажі - sale.uub.com.ua. Це ще одна вагома перевага, оскільки значно спрощується процес пошуку та оцінки доступних паїв для покупців.

Ринкова ціна на паї, купити які ви можете за вигідною вартістю, формується в умовах конкуренції, що дозволяє покупцям отримувати кращі угоди і забезпечує справедливі умови торгівлі.

Не варто забувати про ще одну перевагу торгів - жорсткий громадський контроль за результатами. Це гарантує прозорість і довіру суспільства до процесу, а також запобігає можливим зловживанням чи корупції.

Саме тому сьогодні вам більше не потрібно переглядати десятки онлайн ресурсів та публікувати оголошення по типу “куплю пай дорого”. Всі процедури - від вибору ділянки до укладення угоди з власником ви можете виконати онлайн - завдяки системі Prozorro.Sale та акредитованому майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Куплю пай землі на акредитованому майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

Куплю земельний пай. Якщо у вас також виникає подібна думка - пропонуємо долучитися до земельних торгів на акредитованому майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. Нашою особливістю є те, що ми відкриті до співпраці. Якщо у вас є питання щодо аукціонів - можете скористатися безкоштовною консультацією менеджерів майданчика Української універсальної біржі, зателефонувавши за номером: (044) 221-32-33.

Також ми надаємо клієнтам можливість швидко знаходити найцікавіші пропозиції. Використовуйте Email-розсилку для отримання оновлень щодо доступних аукціонів. Це дозволяє бути завжди в курсі подій та швидко реагувати на зміни на ринку.

Крім того, рекомендуємо підключити земельний бот в популярному месенджері - Telegram. Вони також дозволяють отримувати актуальну інформацію про доступні паї. Слідкуйте за нами у Facebook та знаходьте більше цікавих новин з інших напрямів.

Куплю земельний пай - вже сьогодні ви можете перейти до реалізації свого плану. Скористайтеся послугами майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа” та станьте власником сільськогосподарської землі.