Купити спиртзавод ДП Укрспирт на сайті sale.uub.com.ua

Якщо ви хочете вигідно вкласти гроші, скористайтеся унікальним шансом – саме у цей момент на Прозорро.Продажі усі бажаючі можуть купити спиртзавод за дуже привабливою ціною. Зацікавилися подібною пропозицією? Не втрачайте час – просто зараз звертайтеся до нашого менеджера та отримайте вичерпну консультацію з даного питання.

Купити промисловий спиртзавод ДП «Укрспирт» - в Україні стартувала масштабна приватизація, ініційована Фондом держмайна

Відповідно до прийнятого у грудні 2019 р. закону №318-ІХ, який стосується зміни ЗУ «Про регулювання державою виготовлення і обігу спирту коньячного, етилового, плодового, алкоголю, тютюнової продукції та пального», ФДМУ розпочав масштабну приватизацію спиртових заводів, що перебували у власності концерну «Укрспирт» та однойменного державного підприємства.

Зараз унікальну можливість купити спирт завод в Україні мають як вітчизняні, так і закордонні інвестори. На сьогоднішній день ДП «Укрспирт» являється найбільшим виробником етилового спирту та різноманітної похідної продукції в нашій державі. Потужності 78 об’єктів дозволяли щороку отримувати 36 млн. декалітрів якісної сировини, необхідної для виготовлення алкогольних напоїв, антисептиків, ліків, косметичних засобів. Висококваліфікований персонал постійно працює над оптимізацією виробничих ліній, розробкою нових та вдосконаленням вже існуючих продуктів.

Чому ідея купити спирт завод може стати прибутковим бізнес-проектом? Сумарно активи, якими розпоряджається ДП «Укрспирт», дозволяють за рік виготовити:

  • етилового спирту з крохмалю – 27 млн. дал;
  • аналогічного продукту, виготовленого з цукру – 3,3 млн. дал;
  • технічного спирту – 1,5 млн. дал;
  • біоетанолу – 1,6 млн. дал.

Продукція, виготовлена на вітчизняних спиртзаводах, користується попитом у всьому світі. Її експортують до Азербайджану, Грузії, Туреччини, Туркменістану, Австрії, Угорщини, Польщі, В’єтнаму.

Поки що купити спиртзавод в Україні можна лише з виконанням певних умов:

  1. Не змінювати вид діяльності та зберегти щонайменше 70% персоналу до 01 липня 2021 року.
  2. За наявності спеціальних споруд, що забезпечують цивільний захист населення – гарантувати безперешкодний доступ до таких об’єктів.

Куплю спиртзавод на електронному майданчику Української універсальної біржі

15 жовтня на Прозоро.Продажі пройшов перший аукціон, на якому можна було купити спирт завод. На продаж виставили Немирівське МПД, розташоване у Вінницькій області. Серед інших активів, реалізацію яких анонсував Фонд державного майна України, також 41 виробничий майданчик з 14 різних областей. Серед них Вишняківське, Артемівське, Луцьке, Липницьке МПД (місце провадження діяльності і зберігання спирту).

Окрім цього, в найближчому майбутньому на сайті sale.uub.com.ua виставлятимуться 37 спиртзаводів, що належать концерну «Укрспирт». Цей перелік складається з Маловисківського, Ковалівського, Шабалинівського, Івашківського, Карапчівського, Наумівського, Сумського, Коростишівського спиртових заводів, Науково-дослідного інституту спирту і біотехнології продуктів харчування, а також Київського заводу шампанських вин, Ізмаїльського та Котовського винзаводів.

Особливістю приватизації майна ДП «Укрспирт» є те, що всі матеріальні і нематеріальні активи реалізовуються виключно через майданчики, підключені до електронного модуля Prozorro.Sale. Це гарантує чесність та повну прозорість торгів.

Якщо ви бажаєте купити спиртзавод на аукціоні Прозорро.Продажі, досвідчені фахівці платформи Української універсальної біржі допоможуть підготувати усі необхідні документи та розробити правильну стратегію. Підписуйтеся на нашу E-mail-розсилку і Telegram-бот – швидко отримуйте сповіщення про нові аукціони.