Взяти комерційну нерухомість в оренду на майданчику ТОВ УУБ

Оренда комерційної нерухомості у системі Прозорро.Продажі є одним з найпоширеніших видів торгів. Фізичні чи юридичні особи проводять такі операції для створення власного бізнесу з метою отримання прибутку. На такі об’єкти існує постійний попит на відкритому ринку. 

Комерційна нерухомість вільно купується, продається чи здається у тимчасове користування. Її можуть використовувати як для прямого цільового призначення, так і для інвестування та розвитку. На майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» можна взяти в оренду виробничі та складські приміщення, гаражі, торговельні павільйони тощо.

Комерційна нерухомість, її оренда та продаж в Україні

Сьогодні на оренду комерційної нерухомості в Україні існує великий попит, адже чимало осіб створюють власний бізнес або розширюють вже наявний. Реалізують майно у такий спосіб зазвичай на довготривалий строк, адже ні одній зі сторін не вигідно постійно міняти приміщення. Орендодавцю потрібно, щоб воно постійно перебувало в користуванні, а орендар облаштовує місце для власних потреб.

Перед тим, як вступити у ці «довготривалі стосунки», потрібно перевіряти об’єкт щодо відсутності судових справ, іпотеки, арешту і чи дійсно він належить власнику. Позбавити вас цих бюрократичних операцій та зробити угоду максимально безпечною допоможе електронна система Прозорро.Продажі.

Найбільш затребуваною є оренда приміщень під офіси та магазини. На майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» ви можете обрати потрібний вам об’єкт у потрібному місті за допомогою системи фільтрів. Вибір локації буде залежати від цільового призначення та коштів, які ви готові віддати за оренду комерційної нерухомості.

Для вдалого вкладання капіталу потрібно для початку вивчити всі сторони ринку. Зверніть увагу на місце розташування будівлі та її основні характеристики. Відповідально поставтеся до пошуку найбільш підхожого варіанта. Вдалий вклад здатен забезпечити вам стабільний прибуток. А якість вашого майбутнього бізнесу залежить від зусиль, які ви докладете. 

 Орендувати комерційну нерухомість на майданчику ТОВ УУБ

Відсутність потреби в покупці будівлі – ось головна перевага комерційної нерухомості. Це дуже вигідно і зручно для формування бізнес-оренди. Підприємці часто перебувають у пошуку вдалого розташування офісу чи торгових площ. Періодично вони перевозять своє майно до іншого приміщення, яке є більш виправданим з економічного боку.

Якщо ви також бажаєте орендувати комерційну нерухомість для буд-яких цілей, звертайтеся до фахівців майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа». Після швидкої реєстрації на платформі вам будуть доступні всі лоти з цього та інших напрямків.

Майданчик sale.uub.com.ua надає своїм клієнтам весь спектр послуг для участі в торгах системи Прозорро.Продажі. Підключайте електронну розсилку, Telegram-бот та Viber-бот для відслідковування торгів. За консультацією звертайтеся до наших менеджерів за телефоном (044) 221-32-33.