Орендувати комерційну нерухомість в м. Чернігів на майданчику ТОВ УУБ

Взяти в оренду комерційну нерухомість у Чернігові чи якомусь іншому місті України – чудовий спосіб відкрити власний стартап або розширити вже існуючий бізнес. А зробити це прозоро, без відкатів чи договорняків з нахабними чиновниками, допоможуть публічні аукціони в електронній системі Прозорро.Продажі.

Особливості оренди комерційної нерухомості у м. Чернігів та інших регіонах через торги Прозоро.Продажі

Продаж та оренда комерційної нерухомості у Чернігові чи будь-якій іншій області – перспективний напрямок для бізнесу. Навіть незважаючи на загальносвітову пандемічну кризу, ціна на такі активи майже не змінилася. До категорії нерухомого комерційного майна, орендувати яке ви можете в електронній системі Prozorro.Sale, відносяться наступні державні і комунальні об’єкти:

  • офіси – найпоширеніший і найдорожчий тип комерційної нерухомості. У м. Чернігів початкова вартість таких лотів становить 1000-2000 грн./міс.;
  • склади – саме з їх оренди починається чимало перспективних бізнес-ідей. Збільшення попиту на споруди, призначені для зберігання різноманітної продукції, на ринку спостерігається у зв’язку зі стрімко зростаючою популярністю інтернет-торгівлі;
  • магазини – користуються значним попитом серед приватного бізнесу. До цієї категорії відносяться як окремі будівлі (торгові центри), так і орендовані поверхи чи окремі приміщення, а також кіоски, павільйони, ларьки;
  • об’єкти промислового виробництва – зазвичай розташовуються далеко від центру міста та спальних районів. Варто звернути увагу на наявність умов для зручного під’їзду вантажного автотранспорту.

Електронна система Prozorro.Sale допоможе вам швидко та за найпривабливішою ціною обрати комерційну нерухомість для оренди в різних містах України, зокрема у Чернігові. Щоб отримати бажаний об’єкт, не потрібно платити хабарі чи шукати «своїх» людей у вищих колах. Достатньо чесно перемогти в онлайн-аукціоні, умови участі в якому є максимально простими та доступними усім бажаючим.

Комерційна нерухомість і її оренда у Чернігові на майданчику

ТОВ «Українська універсальна біржа»

Перший крок перемоги у торгах з оренди комерційної нерухомості у м. Чернігів – реєстрація на акредитованому майданчику Прозоро.Продажі. Саме на таких спеціалізованих онлайн-платформах учасники переглядають лоти та умови, висунуті організатором аукціонів, завантажують необхідну документацію, подають індивідуальні цінові пропозиції.

За ходом аукціону через майданчик sale.uub.com.ua можуть спостерігати усі бажаючі. Ставки робляться анонімно, тож заздалегідь домовитися з конкретним учасником про «відкат» просто неможливо. Переможець визначається системою автоматично – за найбільшою ставкою.

Завдяки електронним аукціонам на Prozorro.Sale за 5 років держава отримала додаткові 53 млрд. грн. прибутку. Замість того, щоб осідати в кишенях високопосадовців, ці гроші дозволяють розвивати окремі галузі економіки. Більше дізнатися про торги з оренди комерційної нерухомості у Чернігові та інших містах ви можете у персонального консультанта - (044)221-32-33. Також рекомендуємо скористатися нашим Viber- чи Telegram-ботом, налаштувати E-mail-розсилку, підписатися на новини офіційної сторінки майданчика ТОВ «УУБ» у Facebook.