Комерційна нерухомість у м. Хмельницький і її оренда на майданчику ТОВ УУБ

Взяти в оренду комерційну нерухомість у Хмельницькому чи будь-якому іншому місті сьогодні можна у буквальному сенсі не виходячи з дому або офісу. Найлегше це зробити на електронних аукціонах Прозорро.Продажі, використовуючи для участі спеціалізований майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа».

Комерційна нерухомість у Хмельницькому і її оренда на електронних торгах Прозорро.Продажі

Продаж або оренда комерційної нерухомості у м. Хмельницький та інших областях є надзвичайно перспективним напрямком розвитку власного бізнесу. Скориставшись зручною формою пошуку на сайті sale.uub.com.ua, ви швидко знайдете перспективні об’єкти.

Під визначення «комерційна нерухомість» підпадають усі будівлі, споруди, приміщення та їх частини, що використовуються для ведення бізнесу, з чого їх орендар (або власник) отримує прибуток. Найбільшим попитом серед таких об’єктів користуються:

  • офіси, приватні кабінети, бізнес-центри та адміністративні будівлі;
  • магазини, цілі ТЦ і окремі торгові площі, розташовані всередині, базари, кіоски;
  • комплекси складів, промислові цехи, ангари;
  • розважальні заклади – кафе, ресторани, кав’ярні, бари, фастфуди, їдальні, нічні клуби;
  • готелі, хостели, санаторії, гуртожитки, окремі апартаменти, що здаються в оренду;
  • перукарні, салони краси, масажні кабінети;
  • лікарні, медичні центри, приватні клініки.

Також варто відмітити, що у категорії «Комерційна нерухомість» на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» ви знайдете не лише будинки, а й земельні ділянки.

Обираючи комерційну нерухомість для оренди у Хмельницькому чи якомусь іншому місті, варто звернути увагу на наступні характеристики:

  • місце розташування. Наприклад, торгово-розважальні заклади краще розташовувати у центральній частині міста, в той час як виробничі приміщення потребують значної віддаленості від густонаселених районів та зручної транспортної розв’язки;
  • проект будівлі чи споруди. Чи має об’єкт необхідні комунікації, зону для паркування, чи охороняються прилеглі території тощо;
  • дизайн інтер’єру. Часто має вирішальне значення. Беручи в довгострокову оренду комерційну нерухомість у м. Хмельницький та інших регіонах України через онлайн-торги Prozorro.Sale, ви суттєво економите кошти. Їх можна вкласти у внутрішнє оформлення приміщення для кафе чи елітного бутіка.

Взяти в оренду комерційну нерухомість у м. Хмельницькій та інших областях на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа»

Проведення прозорих аукціонів з продажу і оренди комерційної нерухомості у Хмельницькому чи будь-якому іншому місті в електронній системі Прозорро.Продажі забезпечує їх учасникам численні переваги. Пройшовши нескладну процедуру реєстрації, ви отримаєте цілодобовий доступ до найбільшої в Україні бази актуальних торгів державним, комунальним і приватним майном.

Кваліфіковані консультанти майданчика sale.uub.com.ua залюбки нададуть вам усю необхідну інформацію щодо електронних аукціонів з оренди комерційної нерухомості – достатньо зателефонувати за номером (044)221-32-33. Швидко знаходьте найприбутковіші лоти, підписавшись на зручні боти у Viber та Telegram.