Комерційна нерухомість у м. Київ і її оренда на торгах Prozorro.Sale

Найкраще для оренди комерційної нерухомості у Києві та інших областях України використовувати зручні та повністю прозорі аукціони Prozorro.Sale. Вже п’ять років за допомогою інноваційного стартапа держава і місцеві громади успішно реалізовують різноманітне майно, що наразі не використовується. Цей спосіб допомагає легко знаходити нових інвесторів та легально поповнювати держбюджет.

Нерухомі комерційні активи і їх оренда у Києві та інших містах через електронні аукціони Прозоро.Продажі

Комерційна нерухомість у Києві та її оренда за простими, зрозумілими правилами – чудовий спосіб реорганізувати вже існуючий бізнес, або й взагалі відкрити власну справу з нуля, непогано зекономивши стартовий капітал. Десятки установ, підприємств і організацій регулярно виставляють на Prozorro.Sale порожні будівлі, різноманітні споруди та приміщення, взяти в оренду які нерідко можна за дуже привабливими цінами.

Що ж представляє собою комерційна нерухомість та які очевидні переваги вона має для бізнесу? Всупереч поширеній думці, це не лише магазини, торгові центри та хіпстерські кав’ярні. В ролі нерухомого комерційного активу можуть виступати навіть земельні ділянки – якщо на них не збудовані житлові будинки. Загалом же під це визначення потрапляють об’єкти, що використовуються їх власниками з метою отримання прибутку. Серед найбільш поширених об’єктів комерційної нерухомості, які взяти в оренду в Києві та інших регіонах можна на майданчику ТОВ УУБ, зустрічаються наступні:

  • офісні приміщення – окремо розташовані будівлі чи переобладнані житлові квартири, призначені для працівників державних або приватних компаній;
  • торгові площі – місця, де здійснюється оптовий чи роздрібний продаж товарів або послуг. Це можуть бути невеликі магазини, частини приміщень, окремі будівлі, багатоповерхові ТЦ;
  • складські споруди – призначені для зберігання товарів, сировини, напівфабрикатів. Відремонтовані склади з гарним дизайном затребувані серед інтернет-магазинів та служб доставки;
  • промислового призначення – нерідко це цілі комплекси, в яких розміщують спеціалізоване обладнання та виробничі лінії.

Взяти в оренду в Києві комерційну нерухомість через майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа»

Для уникнення корупції та незаконних домовленостей усю роботу з учасниками торгів з оренди комерційної нерухомості в Києві та інших містах України виконують спеціалізовані майданчики на зразок sale.uub.com.ua. Кваліфіковані фахівці допоможуть вам швидко зорієнтуватися у великій кількості пропозицій та підберуть лоти, що найбільше відповідатимуть вашим потребам.

Зручна форма пошуку допомагає відсортувати об’єкти, що здаються в оренду, за наступними показниками:

  • регіон;
  • назва організації-замовника;
  • номер лоту та аукціону;
  • дата проведення торгів;
  • бюджет;
  • площа приміщення (будівлі).

Підписуйтеся на E-mail-розсилку майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» та зручний Telegram-бот – дізнавайтеся першими про оголошення нових аукціонів з оренди комерційної нерухомості у Києві та інших регіонах України.