Продаж комерційної нерухомості в м. Вінниця на майданчику ТОВ УУБ

Завдяки електронним аукціонам Prozorro.Sale продаж комерційної нерухомості у Вінниці та інших регіонах України став по-справжньому прозорим – як для самих учасників, так і для широкого загалу. Відкрити власний бізнес або розвинути вже існуючий проект – серед десятків об’єктів ви обов’язково знайдете те, що вам потрібно!

Особливості нерухомих комерційних активів та їх продаж у Вінниці на аукціонах Prozorro.Sale

Часто нам здається, що нерухомим комерційним майном можна назвати тільки магазин або популярну кав’ярню. Однак це лише поширений міф. Насправді до категорії «Продам комерційну нерухомість у Вінниці та інших регіонах» на Прозоро.Продажі відносяться наступні приміщення, будівлі і споруди:

  • офіси – окремі будинки, бізнес-центри, адмінбудівлі, цілі поверхи або кабінети, іноді розташовані в житлових будинках;
  • торгівля – магазини, торгові центри, ринки, ларьки і кіоски;
  • виробничі, складські приміщення – споруди, де зберігається готова продукція, напівфабрикати та сировина, промислові цехи, побудовані для розміщення відповідного обладнання;
  • заклади харчування – кафе, ресторани, кав’ярні, піцерії, їдальні;
  • сфера обслуговування – медичні заклади, клініки, приватні лікарні, салони краси, перукарні, манікюрні кабінети;
  • готелі, хостели, мотелі, апартаменти, що орендуються тимчасово, санаторії та будинки відпочинку.

До того ж, комерційною нерухомістю вважаються не лише будівлі, а й земельні ділянки – крім тих, на яких збудовані приватні будинки для проживання людей.

Головна ознака, що характеризує комерційну нерухомість, продаж якої у Вінниці та інших регіонах здійснюється на акредитованому майданчику sale.uub.com.ua – отримання прибутку від її експлуатації. Купивши на прозорих торгах дійсно цікавий актив, ви зможете використати його різними способами:

  • створити власний стартап – якщо ви повні ентузіазму та вже маєте продуманий бізнес-план, цей варіант для вас. Маючи власне приміщення, ви не витрачатимете гроші на його оренду. Тож вільні кошти, що вдалося заощадити, можна вкласти у розвиток своєї справи;
  • здати в оренду – надаючи в тимчасове використання комерційну нерухомість іншим приватним підприємцям, її власник отримує пасивний дохід. При цьому ви не несете ніяких додаткових витрат – ні фінансових, ні людських;
  • перепродати – на аукціонах Prozorro.Sale трапляється чимало об’єктів, стан яких є м’яко кажучи плачевним. Однак після переобладнання або ремонту продаж комерційної нерухомості у Вінниці або іншому місті принесе вам значно більше грошей.

Продам комерційну нерухомість у Вінниці та інших областях на електронному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа»

Унікальність електронних аукціонів Прозорро.Продажі полягає в недопущенні будь-яких тіньових схем і маніпуляцій під час продажу комерційної нерухомості та інших активів у Вінниці та по всій Україні в цілому. Пройшовши процедуру реєстрації на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», ви отримаєте доступ до найбільшої в країні бази актуальних аукціонів з реалізації державного і комунального майна.

Підписуйтеся на персоналізовану E-mail-розсилку, офіційну сторінку ТОВ УУБ у Facebook та зручний Telegram-бот – миттєво отримуйте сповіщення про оголошення нових торгів з продажу комерційної нерухомості у Вінниці та інших містах.