Комерційна нерухомість у Івано-Франківську і її продаж на сайті ТОВ УУБ

У будь-якому місті країни, зокрема у Івано-Франківську, продаж комерційної нерухомості виступає одним з найперспективніших напрямків бізнесу. Звісно, світова пандемія внесла у цю сферу свої корективи. Наприклад, завдяки зниженню цін на офісні і торгові приміщення, сьогодні ви зможете придбати цікавий об’єкт зі значною вигодою. А зробити це законно і прозоро вам допоможе електронний майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа».

Комерційна нерухомість у м. Івано-Франківськ і її продаж в системі Прозоро.Продажі

Цікавлячись питанням купівлі-продажу комерційної нерухомості в Івано-Франківську чи будь-якому іншому регіоні України, варто в першу чергу визначитися з її основними характеристиками. Головна особливість таких активів – їх використовують для отримання прибутку, а саме збільшення власних капіталів, отримання доходу від оренди чи вкладення інвестицій. Найбільш поширеними об’єктами комерційної нерухомості у м. Івано-Франківськ, як і в більшості міст, є офіси, приміщення для магазинів, кав’ярень, готелів. Не спадає попит і на склади та будівлі, призначені для промислового виробництва.

Також комерційними визнаються об’єкти, призначені для проживання людей (наприклад, орендовані апартаменти) або соціального обслуговування (медичні заклади, спортивні майданчики, басейни).

Чим купівля-продаж комерційної нерухомості в Івано-Франківську та інших регіонах на майданчику Прозоро.Продажі відрізняється від пошуку підходящого майна на сайтах оголошень? Тут на реалізацію виставлені десятки найрізноманітніших об’єктів, що перебувають у державній, приватній чи комунальній власності. Деякі не використовувалися роками, інші виставляються на продаж в рамках реформування Державного управління справами. Готелі, окремі будівлі і споруди, заводи, в тому числі майно ДП «Укрспирту», гаражі, склади з вигідним розташуванням та зручними транспортними розв’язками за цілком прийнятними цінами – тут ви знайдете безліч цікавих пропозицій для власного бізнесу.

Продаж комерційної нерухомості в Івано-Франківську на майданчику sale.uub.com.ua

Особливістю продажу комерційної нерухомості в м. Івано-Франківськ та інших областях на Прозорро.Продажі є цілковита прозорість процедури, а також відсутність упередженого ставлення до учасників електронного аукціону. Щоб взяти участь у торгах, не потрібно їхати у якийсь віддалений регіон – достатньо мати комп’ютер, під’єднаний до мережі Інтернет.

Процедура реєстрації на електронному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» займає усього кілька хвилин. У разі виникнення питань щодо проведення прозорих аукціонів з продажу комерційної нерухомості в Івано-Франківську та інших містах звертайтеся до персонального консультанта - (044)221-32-33. Отримуйте сповіщення про появу нових торгів на електронну пошту, у нашому Viber- або Telegram-боті. Обирайте прибуткові лоти та робіть переможні ставки!