Комерційна нерухомість у м. Житомир продається на Прозорро.Продажі

Сьогодні продаж комерційної нерухомості у Житомирі та інших містах України є популярним напрямом на торгах електронної системи Прозорро.Продажі. Купівля нежитлового майна є вигідною з точки зору довгострокової перспективи - адже її можна здати в оренду, реалізувати за вищою ціною або використовувати для ведення власної бізнес-діяльності. Саме тому забудовники відводять перші поверхи житлових комплексів під об’єкти комерційного спрямування.

Продаж комерційної нерухомості у Житомирі та особливості нежитлових приміщень

Житомир належить до міст з високим рівнем інвестиційної привабливості. На це є кілька причин:

  • активний розвиток туризму в місті;
  • високі темпи будівництва;
  • близькість до столичного регіону.

За даними різноманітних досліджень, найбільш популярними об’єктами для інвестування в комерційну нерухомість у м. Житомир є:

  • офісні приміщення;
  • об’єкти для торгівельної сфери;
  • готельна інфраструктура.

При виборі нежитлової нерухомості потрібно детально проаналізувати основні її особливості - наявність зупинки громадського транспорту та паркомісць, поверхність тощо. Не менш важливим є вивчення окупності приміщення. Практика показує, що найшвидше “вийти в плюс” можна купивши офісні та торгові об’єкти, значно довше проходить цей процес з майном готельної сфери. Експерти з нерухомості відзначають, що хорошим варіантом є інвестування в нежитлові приміщення на етапі їх будівництва, що дає можливість зекономити до 20% коштів.

Загалом купівля будівель комерційного спрямування має ряд переваг:

  • можливість отримувати прибуток вже з першого місяця;
  • дохід від використання комерційної нерухомості є регулярним і вищим, ніж при інвестуванні в інші сфери;
  • вартість нежитлового майна щороку зростає, що відкриває можливість його перепродажу за вищою ціною.

Найбільший попит існує на комерційні приміщення офісного та торговельного спрямування. Якщо ви плануєте купити нежитловий об’єкт для ведення власної підприємницької діяльності, то найкращим варіантом для цього будуть аукціони з продажу комерційної нерухомості у м. Житомир в електронній системі Прозорро.Продажі.

Продати комерційну нерухомість у м. Житомир та інших містах України можна на аукціонах ТОВ “Українська універсальна біржа”

Пошук найбільш придатного варіанту нежитлового майна - дуже відповідальна справа, адже вдала інвестиція сьогодні забезпечить вам стабільний пасивний дохід у майбутньому.

Відкриті торги з продажу комерційної нерухомості у Житомирі та інших містах України відбуваються на ліцензованих майданчиках електронної системи Прозорро.Продажі, одним з яких є ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Щоб стати учасником аукціону необхідно виконати кілька простих дій:

  • пройти процедуру реєстрації на sale.uub.com.ua;
  • обрати лот, який вас зацікавив;
  • сплатити реєстраційний та гарантійний внески;
  • подати заявку на участь в аукціоні.

Детальніше дізнатися про торги з продажу нерухомості ви можете від наших спеціалістів за номером (044) 221-32-33. Не забувайте про сторінку УУБ у Facebook, де публікуються останні новини біржі, а також налаштовуйте наші боти у Viber і Telegram, щоб отримувати актуальну інформацію щодо аукціонів з продажу нерухомого майна.