Продаж комерційної нерухомості в місті Одеса

Для ведення бізнесу в Одесі необхідні офіс, конференц-зал, склади, торговельні площі та інше. Де можна вигідно придбати нежитлові приміщення? На аукціоні Prozorro.Sale виставляється на продаж комерційна нерухомість в місті Одеса. Для придбання доступні майнові комплекси, окремі будови, нежитлові приміщення. Географія - вся територія Одеси та України.
Комерційна нерухомість об'єднує всі типи нерухомого майна (виняток - житлові будинки і квартири), які використовуються для отримання прибутку і ведення бізнесу. На електронних аукціонах Прозорро.Продажі можна також придбати приміщення вільного призначення - під будь-який вид діяльності.

Чому зручно купувати комерційну нерухомість в Одесі через Prozorro.Sale?

В системі Прозорро.Продажі виставлені пропозиції з продажу комерційної нерухомості в Одесі у вигляді лотів і продубльовані на всіх офіційних майданчиках, таких як «Українська універсальна біржа» - sale.uub.com.ua. Кожен має докладний опис: основні параметри (назва, площа, адреса, особливості), % гарантійного внеску, зазначені початкова ціна, період подачі заявок, дата і час торгів. На аукціонах можна побачити також лоти з продажу державної та комунальної власності в Одесі. Це може бути як цілісна будівля, так і гараж, склад та інше.
Для покупців система зручна, оскільки дозволяє:
  • вивчити відразу кілька пропозицій і вибрати найкращий для себе варіант;
  • придбати нерухомість за ціною нижче, ніж запропоновано на ринку;
  • брати участь у торгах онлайн без прив'язки до місця знаходження учасників;
  • чесно виграти лот без корупції й упередженості.

Як продається комерційна нерухомість через аукціони на Прозорро.Продажі?

Брати участь в аукціоні можуть фізичні та юридичні особи. Обов'язкова умова - реєстрація в системі ProZorro на одній з акредитованих майданчиків, наприклад, тут: «Українська універсальна біржа».
Онлайн-торги по купівлі комерційної нерухомості проходять так:
  1. Учасник дізнається про початок торгів на сайті або з інформаційної розсилки на електронну пошту.
  2. Якщо лот зацікавив, потрібно увійти до «Особистого кабінету» і подати заявку на участь в аукціоні.
  3. В описі лота вказано відсоток гарантійного внеску, який сплачують всі учасники, які хочуть брати участь в аукціоні.
  4. Торги в режимі онлайн проходять в 3 раунди по 3 хвилини кожен. В цей час користувачі роблять ставки, намагаючись дати вигідну пропозицію.
  5. Система автоматично визначає учасника, який дал найвищу ціну й оголошує його переможцем. Потім відкривається інформація про всіх учасників.
Переможцю залишається тільки підписати протокол торгів, розрахуватися в повному обсязі за покупку, оформити договір з продавцем, який публікується в системі. Після цього торги перейдуть в статус завершених.
При оголошенні аукціону інформація автоматично дублюється на всіх електронних майданчиках, підключених до ЦБД. Учасникам електронних аукціонів досить вибрати найзручнішу. На нашому майданчику sale.uub.com.ua працюють досвідчені менеджери, які допоможуть подати заявку на участь у торгах, проконсультують з інших питань. Підписуйтесь на нашу e-mail-розсилку і будьте в курсі всіх нових аукціонів в Одесі!