Ціна чорного металу в Україні на ProZorro.Sale

Система «Прозорро.Продажі» надає можливість власникам продавати в системі будь-які активи, що підлягають реалізації відповідно до українського законодавства. Це може бути списане майно, неліквідна продукція, лом чорного металу, який продають за вигідною ціною. Використовуючи офіційні майданчики Prozorro.Sale, наприклад, sale.uub.com.ua, можна просто і швидко реалізувати товар, який роками перебуває на балансі підприємств, але не використовується.

Ціна лому чорних металів при продажу через Prozorro.Sale

Реалізація майна здійснюється у форматі електронних торгів. Зареєстровані учасники роблять ставки на протязі 3 раундів продажу. На аукціон виставляється лот і призначається стартова ціна чорного металу в Україні. Виграє той, хто зробить найвищу ставку.
Переможцю залишається тільки підписати протокол торгів, оплатити вартість лота та укласти договір із замовником. Після цього торги перейдуть в статус завершених. Система передбачає чесність і прозорість всього процесу.
Продаж металобрухту - прибутковий бізнес, але є деякі труднощі, яких можна уникнути, скориставшись Prozorro.Sale. Наприклад, цінові довідки практично завжди не відповідають ціні на лом чорних металів, яка діє в країні. На аукціоні стартову вартість встановлює замовник, під час торгів вона може вирости у 2-3 і більше разів.

Особливості електронного аукціону брухту чорних металів

Що потрібно знати замовнику і покупцеві:
  • торги з купівлі брухту проходять в онлайн-режимі, тому Ваше місце перебування не важливо, головне - наявність доступу до Інтернету;
  • створювати аукціон і робити ставки можуть тільки зареєстровані користувачі Прозорро.Продажі або офіційних майданчиків, наприклад, Українська універсальна біржа;
  • сплатити гарантійний внесок - обов'язкова процедура, є гарантією того, що учасник виконає обов'язки, тобто підпише протокол і розрахується за виграний лот;
  • щоб аукціон відбувся, буде потрібно мінімум 2 учасники, тому що на Prozorro.Sale діють принципи прозорості, добросовісної конкуренції та запобігання корупційних ризиків.
Наші менеджери допоможуть подати заявку на участь в електронних торгах. Хочете першими дізнаватися про нові лоти? Підпишіться на email-розсилку і Telegram-бот УУБ та отримуйте інформацію про аукціони.