| Номер аукціону | RLE001-UA-20251128-06088 |
| Ідентифікатор | 69296865e8f95af1d8cd6a18 |
| Дата публікації | 28.11.2025 11:16 |
| Останні зміни | 28.11.2025 11:32 |
| Статус аукціону | Аукціон відмінено |
|
Питання
0
|
|
Стартова ціна лота
459 205.00
грн.
(Без ПДВ)
На фінальну суму не нараховується ПДВ
|
|
|
Розмір кроку аукціону
|
4 592.05
грн. (1,0 %)
|
|
Гарантійний внесок
|
551 046.00
грн. (120 %)
|
|
Реєстраційний внесок
|
510.00
грн.
|
| Розмір винагороди оператора | |
|
Протокол електронних торгів
|
|
| Лоти виставляються | 1 Лот виставляється вперше |
| Номер лота | 1694А |
| Тип процедури | Аукціон англійського типу |
| Період розрахунку стартової вартості | Стартова вартість за місяць |
| Мінімальна кількість учасників | 2 |
|
Порядок ознайомлення з майном, час і місце проведення огляду об’єкта
Для отримання детальної інформації та ознайомлення (огляду) з потенційним об’єктом оренди пропонуємо звернутись за телефоном:
Катерина Юрченко
(044) 333 10 60
|
|
| Перелік та вимоги до оформлення документів | Перелік та вимоги до оформлення документів зазначено у публічному паспорті активу. |
|
Додаткові відомості
- наявність у Учасника аукціону щонайменше одного діючого закладу харчування на території міста Київ та/або Київської області;
- об’єкт оренди облаштовується Орендарем відповідно до запропонованого Орендодавцем проєкту візуалізації зовнішнього виду об’єкта оренди, з обов’язковим попереднім погодженням матеріалів, зовнішнього та внутрішнього вигляду, а також технічних і дизайнерських рішень з Орендодавцем;
- об'єкт оренди має відповідати принципам інклюзивності, забезпечуючи безперешкодний доступ, комфорт та зручність для осіб з інвалідністю та категоріям маломобільних груп населення, відповідно до чинного законодавства та державних будівельних норм;
- об’єкт оренди має використовуватись як заклад громадського харчування формату піцерії. У складі меню основних страв (без урахування напоїв та десертів) не менше 70% від загальної кількості позицій повинні становити піци. Інші страви може бути включено у кількості, що не перевищує 30% від кількості основних страв та не можуть змінювати спрямування об’єкта оренди як піцерії. Напої та десерти формуються Орендарем на власний розсуд;
- у разі використання обладнання, призначеного для функціонування об’єкта оренди, що супроводжується виділенням пари, диму або запахів, має бути передбачене технічне рішення, яке виключає поширення стійких запахів;
- Орендар повинен забезпечити у меню об’єкта оренди наявність страв або окремих позицій адаптованих для споживання особами з особливими харчовими потребами, зокрема, але не виключно: безлактозні, вегетаріанські або веганські, а також позицій, що за своїми характеристиками можуть бути використані як дитяче меню;
- продукція, що реалізується на об’єкті оренди, має бути доступна у форматі індивідуального пакування, придатного для зручного транспортування та споживання поза межами об’єкта оренди.
|
|
| Стартова орендна плата за | Стартова вартість за місяць |
| Строк оренди | 2 Роки 11 Місяць 25 День |