У Вінниці необроблена деревина продається на аукціонах УУБ

Прийняти участь в аукціоні з продажу необробленої деревини у Вінниці ви можете на ТОВ “Українська універсальна біржа”. У липні 2021 року стартував проект, який повністю змінив вітчизняний лісовий ринок. Так, починаючи з вищезгаданого періоду, всі державні лісгоспи зобов’язуються реалізувати необроблену деревину виключно на товарних біржах. Однією з таких є ТОВ “Українська універсальна біржа”, долучитись до аукціонів якої ви зможете після акредитації на uub.com.ua.

Аукціон з продажу необробленої деревини у Вінниці проходить на товарних біржах

До цього часу реалізація лісу-кругляку у Вінниці та інших населених пунктах України відбувалася за прямими договорами, що створювало надто багато можливостей для корупції. Наприклад, керівники лісових господарств навмисно ігнорували публічні онлайн-аукціони. Домовляючись з покупцями «без посередників», вони отримували чималі хабарі. До того ж, громадськість не мала доступу до даних про обсяги і вартість проданої сировини. Як результат – держава щороку втрачала десятки мільйонів гривень.

У Вінниці продаж необробленої деревини на біржових аукціонах зробить ринок більш прозорим та допоможе уникнути корупційних зловживань. З їх результатами можуть ознайомитися усі охочі, адже інформація про кількість і вартість проданої сировини, а також переможця торгів завжди публікується на ліцензованих біржах на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”.

За новими правилами для аукціону з продажу необробленої деревини у Вінниці лоти готують усі без винятку державні лісові господарства. Таким чином створено однакові умови для кожного з учасників ринку.

Запровадження минулоріч біржової торгівлі деревиною кардинально змінило лісову галузь. Завдяки функціонуванню електронного обліку кожен українець може переглянути інформацію щодо заготівлі та реалізації лісу. Відповідно й продаж деревини тепер відбувається за повністю прозорими умовами, а тому дохід не “осідає” в кишенях недобросовісних чиновників, а у повному обсязі поповнює бюджет.

Біржа uub.com.ua запрошує на аукціони з продажу необробленої деревини у Вінниці

Завдяки прозорим торгам лісом, долучитись до яких ви можете після акредитації на Українській універсальній біржі, держава щомісяця отримує сотні мільйонів гривень. Стати учасником аукціону з продажу необробленої деревини у Вінниці легко. Достатньо виконати кілька простих кроків:

  1. Пройти процедуру акредитації на uub.com.ua.
  2. Ознайомитися зі списком представлених лотів.
  3. Подати заявку на участь.
  4. Завантажити усі необхідні документи.
  5. Сплатити грошовий внесок.
  6. Вчасно перейти за посиланням та зробити ставку.
  7. Перемогти!

Хочете першими дізнаватися про торги з продажу лісу-кругляку у Вінниці? Підписуйтеся на нашу Email-розсилку, сторінку у Facebook та Viber- і Telegram-бот – отримуйте актуальну інформацію в режимі нон-стоп.