Біржові аукціони з продажу необробленої деревини у Києві

Понад 15 млрд грн – саме стільки державним лісовим господарствам вдалося заробити за перший рік проведення відкритих біржових аукціонів з продажу необробленої деревини у Києві, Сумах, Житомирі та інших містах України. Нові правила продажу лісу-кругляка діють з 01 липня 2021 року. Дізнатися більше ви можете, звернувшись за консультацією до фахівців Української універсальної біржі.

Переваги продажу необробленої деревини у Києві на біржових аукціонах 

Понад рік тому український уряд запустив проект, за умовами якого лісові господарства зобов’язані продавати необроблену деревину на публічних аукціонах, організованих ліцензованими товарними біржами. ТОВ “Українська універсальна біржа” також отримало право на проведення відповідних торгів. Більше того, УУБ є лідером за напрямом необроблена деревина серед вітчизняних товарних бірж.

Що змінюють оновлені механізми реалізації лісу? Головне завдання відкритого аукціону з продажу необробленої деревини – виведення ринку з тіні. Порядок проведення електронних аукціонів є простим, доступним та економічно обґрунтованим. Щомісяця завдяки лісовим торгам держава отримує сотні мільйонів гривень. Реалізація деревини на біржах є чесною та максимально публічною. Інформація про учасників та переможців публікується у відкритому доступі. Разом з цим присутній пильний контроль з боку громадськості та відповідних державних органів.

Загалом вже на початок грудня 2022 року в електронній торговій системі Української універсальної біржі оголошено та проведено більше 3 000 аукціонів з продажу лісу-кругляку. При цьому щомісячно клієнти УУБ, купуючи деревину в ЕТС utsd.uub.com.ua, поповнюють держбюджет на сотні мільйонів гривень.  

Як показав час, продаж необробленої деревини у Києві та інших містах України на біржових аукціонах виявився надзвичайно успішним, відтак реформування ринку варто продовжити.

Знайти аукціон з продажу необробленої деревини у Києві на товарній біржі uub.com.ua

ІТ-спеціалісти ТОВ «Українська універсальна біржа» зробили все для того, щоб наша платформа була зручною та зрозумілою користувачам з різним рівнем володіння ПК. Завдяки зручній системі фільтрів, що присутня в ЕТС utsd.uub.com.ua, ви можете відсортувати лоти за різноманітними параметрами, зокрема: породою, сортиментом, класом якості, групою діаметрів, довжиною, складом, об’ємом. До того ж тут доступні аукціони з продажу необробленої деревини у Києві, Полтаві, Рівному, Львові та інших містах України.

За необхідності наші менеджери вирішать будь-яке ваше питання, а також допоможуть розробити стратегію на торги, яка зможе принести вам перемогу. Для консультації з фахівцем Української універсальної біржі телефонуйте за номером (044) 3-830-830. Підпишіться на електронну розсилку та спеціалізовані лісові Viber- та Telegram-бот УУБ – вчасно отримуйте сповіщення про появу нових аукціонів!