Продаж необробленої деревини у м. Рівне

на аукціоні біржі ТОВ УУБ

Взяти участь в аукціоні з продажу необробленої деревини у Рівному відтепер можна на Українській універсальній біржі. Торги відбуваються в сучасному електронному форматі, що робить ринок лісу неупередженим та повністю прозорим.

Продаж необробленої деревини на електронних аукціонах біржі УУБ

Починаючи з 01 липня 2021 року в Україні необроблена деревина, що була заготовлена державними лісовими господарствами, продається на електронних біржових аукціонах – зокрема, на ліцензованій платформі ТОВ «УУБ».

Використання для аукціону з продажу необробленої деревини у Рівному та інших містах України сучасних ІТ-продуктів робить їх чесними і відкритими для громадськості. Таким чином держава прагне вивести з тіні ринок лісу, а також пришвидшити реалізацію заготовлених лісоматеріалів. На публічних торгах, що проходять на біржі ТОВ «УУБ», усі бажаючі можуть ознайомитися з умовами проведення аукціону, обсягами та вартістю проданої сировини. Аналогічно у вільному доступі знаходиться інформація про компанію-переможця та договір купівлі-продажу. Централізований облік деревини, запроваджений одночасно з публічними торгами, суттєво знижують корупцію під час продажу необробленої деревини у Рівному.

Взяти участь в аукціоні з продажу лісу-кругляку

на Українській універсальній біржі

Лише у липні 2022 року лісові господарства, що продавали ліс-кругляк на аукціонах вітчизняних товарних бірж, отримали більше 1 млрд. грн. прибутку. Настільки приголомшливі результати свідчать про беззаперечний успіх нового формату реалізації лісоматеріалів. Отже, якщо ви хочете купити необроблену деревину у Рівному чи будь-якому іншому регіоні, отримуйте акредитацію на сайті uub.com.ua, сплачуйте необхідні внески (реєстраційний і гарантійний) та робіть ставку на обрані лоти!

Дізнатися усю необхідну інформацію по аукціону з продажу необробленої деревини у Рівному можна, звернувшись до наших консультантів. Також на YouTube-каналі Української універсальної біржі є зрозумілі відео-інструкції, за допомогою яких ви швидко опануєте електронні аукціони. Слідкуйте за новинами – підписуйтеся на Email-розсилку та зручний Telegram- або Viber-бот УУБ.