Арештоване майно на аукціоні Прозорро.Продажі – лоти на будь-який смак

Відповідно до нового рішення, нещодавно прийнятого Кабінетом Міністрів України, скоро аукціони арештованого майна будуть відбуватися за допомогою державного підприємства «Прозорро.Продажі». Рішучий крок у цьому напрямку зробить ринок заблокованих активів дійсно прозорим та відкритим для усіх бажаючих. На електронних аукціонах арештованого майна підприємці та прості громадяни отримають доступ до великої кількості різноманітних об’єктів, які тепер можна придбати всього в один клік.

Як відбуватиметься реалізація арештованого майна на аукціоні ProZorro.Sale

Як повідомив на зустрічі з журналістами Прем’єр Міністр Олексій Гончарук, існуюча система продажу арештованого майна на аукціонах, організованих державою, є неефективною. В той же час електронні торги, що проводяться на акредитованих майданчиках Прозорро.Продажі, користуються значним попитом серед покупців і продавців. Механізм цих аукціонів простий і зрозумілий, вони приносять хороші результати і допомагають долати корупцію – саме тому влада виставлятиме арештоване майно на аукціон ProZorro.Sale. Тож всього за кілька тижнів взяти участь в аукціонах з продажу арештованих активів зможуть і клієнти майданчика «Української універсальної біржі».

Арештоване майно представляє собою рухомі і нерухомі об’єкти, що належали боржнику, а зараз підлягають примусовій реалізації на електронних аукціонах для погашення кредитних або інших заборгованостей. Це можуть бути різноманітні житлові, комерційні чи промислові приміщення, транспорт, виробниче обладнання, земельні ділянки, побутова техніка, комп’ютери, мобільні телефони, офісні і кімнатні меблі, одяг, взуття. Останні на аукціонах арештованого майна виставляються цілими партіями – як правило, це товар, вилучений у власників магазинів чи конфіскований на митниці при порушенні умов ввезення.

Продаж арештованих об’єктів на офіційних майданчиках ProZorro.Sale значно скоротить процедуру банкрутства та «розморозить» тисячі об’єктів, що ніяк не використовуються, однак потребують додаткових коштів на їх утримання. На аукціоні арештованого майна можна знайти цікаві товари для дому і офісу, обрати нового «залізного коня» чи покращити власні житлові умови. Лоти на аукціонах виставляються за цілком прийнятними цінами, а отримані від аукціонів кошти дозволяють швидше сплатити накопичені борги.

Взяти участь в онлайн-аукціоні з продажу арештованого майна на сайті sale.uub.com.ua

Після реєстрації на майданчику «Української універсальної біржі» ви одразу можете приймати участь в онлайн-аукціонах арештованого майна. Навчальні відео на нашому YouTube-каналі разом з консультаціями підготовлених спеціалістів роблять користування майданчиком sale.uub.com.ua легким та комфортним. Також для зручності клієнтів усі торги відсортовуються за наступними категоріями:

  • регіон;
  • назва компанії-замовника;
  • порядковий номер і дата проведення аукціону;
  • запланований бюджет;
  • площа об’єкта (стосується приватних земельних ділянок та нерухомості);
  • статус торгів.

Підпишіться на Email-розсилку та наш Telegram-бот, щоб першими дізнаватися про потрібні лоти. Реєструйтеся на сайті sale.uub.com.ua та із задоволенням приймайте участь в аукціонах!