Продаж дуба кругляка у Львові за вигідною ціною на торгах УУБ

Дізнатися актуальну ціну на дуб кругляк у Львові та інших регіонах України, а також купити деревину на максимально вигідних і прозорих умовах усі охочі можуть на сучасних біржових торгах, організованих ТОВ УУБ. Пройшовши нескладну процедуру акредитації на офіційному сайті Української універсальної біржі - uub.com.ua, деревообробні компанії зможуть подавати заявки на обрані лоти, брати участь в аукціонах і укладати угоди з лісгоспами у разі перемоги.

Дуб кругляк і його ціна у Львові та інших містах на біржі ТОВ УУБ

Одним з найпоширеніших видів деревної сировини, яку можна придбати на торгах лісом, є дуб кругляк – його ціну у Львові та інших містах України ви можете дізнатися на сайті uub.com.ua. Цей матеріал відрізняється надзвичайною міцністю, щільністю і витривалістю. Діаметр деяких стовбурів дубу може сягати двох метрів, а щільність деревини становить більше 700 кг/м3. Вона важко ріжеться, однак легко фарбується та має красивий характерний візерунок. Підходить для виготовлення меблів, предметів декору, паркету, дверей, віконних рам, бочок для зберігання вина.

Українська універсальна біржа стала другою подібною компанією, яка отримала ліцензію на проведення електронних торгів лісом. Так, лише у жовтні 2022 року до аукціонів на УУБ долучилися лісозаготівельні господарства 16-ти областей України. Загалом на торгах було продано майже 149 тис. кубометрів деревини. За лоти змагалися 808 підприємств з різних куточків нашої держави. Завдяки чесній конкуренції вартість продукції збільшилася на 24 млн грн. Усього ж прибуток, отриманий протягом місяця державними лісгоспами, склав майже 384 млн грн. Повністю прозорий механізм реалізації цього важливого ресурсу допомагає направити отримані кошти на розвиток галузі.

Тож на біржових торгах, що проходять в електронній торговій системі, розробленій фахівцями ТОВ «Українська універсальна біржа», ви зможете купити ліс, зокрема дуб кругляк, у Львові за ціною, що відповідає середньо-ринковим показникам. Звертайтеся до наших консультантів та швидше обирайте найбільш підходящі лоти.

Купити дуб кругляк у Львові за ринковою ціною на Українській універсальній біржі

Як прийняти участь у біржовому аукціоні з продажу дубу кругляку за вигідною ціною у Львові або якомусь іншому місті України? Для цього потрібно укласти договір про оренду місця з ліцензованою біржою ТОВ «УУБ». Після заповнення електронної анкети ви отримаєте доступ до персонального кабінету, де зможете подавати заявки на обрані лоти і завантажувати потрібні документи.

Користуючись послугами Української універсальної біржі, ви на 100% можете бути впевнені у прозорості та чесності торгів лісом, а також відсутності дискримінаційних дій по відношенню до учасників. Підпишіться на регулярну Email-розсилку, тематичні боти у Telegram і Viber та купуйте дуб кругляк у Львові за ціною від виробника.