Продаж дуба кругляку в Україні на біржі УУБ

Продати дуб кругляк в Україні за ціною, що відповідатиме реальним ринковим показникам, державні лісгоспи можуть на торгах, які проводяться Українською універсальною біржею. Згідно з оновленим законодавством, увесь заготовлений ліс має реалізовуватися тільки на аукціонах, організованих ліцензованими біржами на зразок uub.com.ua.

Дуб кругляк і його ціна в Україні на біржових торгах ТОВ УУБ

Перші електронні аукціони з продажу необробленої деревини були проведені Українською універсальною біржею ще у жовтні 2021 року. Тоді вдалося успішно реалізувати усі представлені лоти, а це більше 200 найменувань. Сумарна вартість сировини, за яку змагалися учасники з усієї країни, оцінювалася у майже 4 млн. грн. Однак у ході чесних конкурентних змагань вона збільшилася на 1 300 000 грн.

На торги було виставлено деревину, заготовлену лісгоспами Полтавської області. Саме електронні аукціони допомагають сформувати дійсно конкурентну, ринкову ціну на дуб кругляк та інші види деревини в Україні. Адже повністю прозорий механізм викликає довіру у представників бізнесу. Відтак участь у торгах лісом із задоволенням приймають і невеликі приватні майстерні, і відомі на всю країну комбінати. Так, до змагань за найбільш привабливі лоти долучалися від 5 до 10 учасників, а їх початкова вартість у деяких випадках збільшувалася вдвічі.

Після невеликої паузи усі бажаючі знову можуть доєднатися до щоквартальних та додаткових аукціонів з продажу необробленої деревини, зокрема дуба кругляка. ТОВ «УУБ» гарантує повністю прозорі та економічно ефективні торги, що проходять з дотриманням усіх вимог українського законодавства. Ми докладаємо максимальних зусиль, щоб зробити цей процес по-справжньому відкритим і конкурентним, для чого використовуємо найсучасніше програмне забезпечення. Завдяки цьому в Україні продаж дуба кругляка відбувається за ціною, що забезпечує лісгоспам адекватний прибуток.

Купити дуб кругляк в Україні за ринковою ціною на Українській універсальній біржі

Щомісяця до торгів лісом, організованих ТОВ УУБ, долучаються десятки учасників з різних куточків нашої держави. Все, що для цього потрібно – завчасно пройти акредитацію та обрати у нашому календарі потрібний аукціон. Після подачі заявки учасники сплачують обов’язковий гарантійний внесок та платіж за обробку персональних даних, а також завантажують документи, повний перелік яких вказується у оголошенні про проведення аукціону.

Клієнти, що користуються послугами Української універсальної біржі, отримують чимало переваг. Завдяки справедливому конкурентному змаганню ціна дуба кругляка в Україні встановлюється на середньо-ринковому рівні. До того ж, усі учасники мають рівний доступ до торгів лісом, що виключає будь-яку дискримінацію по відношенню до потенційних покупців.

Підпишіться на Email-розсилку за даною тематикою, наші боти у Telegram і Viber, беріть участь у торгах та купуйте дуб кругляк за справедливою ринковою ціною.