Куплю дуб-кругляк у Івано-Франківську на біржі УУБ

«Куплю дуб-кругляк в Івано-Франківську, як та де це вигідно зробити?» - з цим питанням до нас все частіше звертаються клієнти. Найвигідніше купувати ліс на електронних торгах ліцензованої товарної біржі ТОВ “Українська універсальна біржа”, попередньо акредитувавшись на uub.com.ua за відповідним напрямом.

Як продати дуб-кругляк за найвигіднішою ціною у Івано-Франківську

Необроблена деревина – досить популярний напрям біржових торгів. Лісозаготівельні підприємства з усієї України виставляють на публічні аукціони деревну сировину різних сортів, яку отримують після розпилення на частини повалених дерев і колод. «Продам дуб-кругляк у Івано-Франківську промислового або непромислового призначення» - в електронній системі Української універсальної біржі подібні торги користуються великою популярністю.

Публічні аукціони з реалізації необробленої деревини вже понад 17 місяців успішно проводяться на ліцензованих біржах. Якщо раніше у м. Івано-Франківськ дуб-кругляк лісгоспи виставляли на продаж виключно за власним бажанням, то у 2021 р. ситуація почала змінюватися. З 01 липня минулого року всі державні лісові господарства зобов’язані  реалізовувати заготовлену деревину на біржах на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Ціни на дуб-кругляк у м. Івано-Франківськ – дізнатися на біржі УУБ

Проект біржової торгівлі лісом, запущений за ініціативою уряду та Держлісагентства України, має на меті спростити процес продажу кругляка дуба як у Івано-Франківську, так і в інших населених пунктах нашої держави.

Згідно з Законом “Про організовані товарні ринки”, деревина - це стандартизований продукт. Відповідно до вітчизняного законодавства, усі СП в обов’язковому порядку мають реалізуватися спеціалізованих товарних біржах. Однак якщо раніше діяльність останніх майже ніяк не регламентувалася та не контролювалася, то вже з 01 липня 2021 року біржі проходять обов’язкову процедуру ліцензування. Мета такого процесу - недопуск до ринку деревини так званих “ручних платформ”.

Акредитувавшись на сайті uub.com.ua за відповідним напрямом, ви дізнаєтеся усю інформацію про актуальні торги: назви підприємств-організаторів, пропоновані обсяги, клас якості, ціну дуба-кругляка у Івано-Франківську та інших містах України.

Прозорі аукціони, організовані ліцензованими товарними біржами, дозволяють продавати і купувати необроблену деревину на території всієї країни без корупції та сторонніх посередників. Лише за перший рік біржової торгівлі лісом держава вже отримала понад 15 млрд грн прибутку.

Хочете купити дуб-кругляк у м. Івано-Франківськ чи будь-якому іншому місті України? Телефонуйте нашим персональним консультантам - (044) 3-830-830. Налаштовуйте регулярну Email-розсилку, підписуйтеся на зручні лісові Viber- або Telegram-бот Української універсальної біржі та будьте в курсі останніх новин ринку деревини!