Пиловник дуба продається на відкритих біржових торгах 

Пиловник широко використовується у деревообробній промисловості – це колоди і кряжі з деревини різних сортів (наприклад, дуба), які в подальшому використовуються для виготовлення різноманітної пилопродукції. Придбати великі партії сировини сьогодні усі охочі можуть чесно та відкрито, не витрачаючи гроші на хабарі або відкати. Для цього достатньо пройти акредитацію на ліцензованій біржі ТОВ “Українська універсальна біржа” та обрати цікаві лоти.

Куплю пиловник дуба на аукціонах Української універсальної біржі

Вітчизняні лісозаготівельні підприємства отримують пиловник дуба шляхом поперечного розпилювання цілих стовбурів повалених дерев, які попередньо очистили від коріння, крони та гілок. В Україні даний вид лісопродукції широко використовується у промисловому та житловому будівництві, дизайні, виготовленні меблів і різноманітних декоративних елементів.

Найчастіше пиловник з дуба купують деревообробні підприємства, лісопилки, представники приватного бізнесу та майстри, що використовують деревну сировину для створення різноманітної hand-made-продукції. На торгах в електронній торговій системі Української універсальної біржі ви можете придбати наступні види пиломатеріалів, виготовлених з цілих кряжів дуба:

  • великі бруси;
  • дрібніші бруски;
  • дошки.

Вітчизняні підприємства використовують пиловник, зокрема суху дубову дошку, ціну якої ви можете дізнатися на сайті uub.com.ua завдяки зручній функції “Біржовий курс”, наступної довжини:

  • більше 1 м – для твердолистяних порід дерев;
  • від 3 м – для берези і дерев м’яких листяних порід;
  • 4-6,5 м – для хвойних лісоматеріалів.

Купити дуб пиловник за вигідною ціною можна в електронній торговій системі УУБ

Протягом 2020-2021 років український уряд активно реформував ринок необробленої деревини, тож відкрито придбати дуб пиловник тепер можна на публічних біржових аукціонах, зокрема на ТОВ “Українська універсальна біржа”. Метою даного нововведення стало збільшення прозорості реалізації різноманітної деревної сировини, адже раніше цей процес асоціювався з численними корупційними схемами та зловживаннями.

Відповідно до Закону “Про товарні ринки”, починаючи з 01 липня 2021 року вітчизняні державні лісгоспи зобов’язані реалізувати деревину через ліцензовані товарні біржі на зразок Української універсальної біржі.

На ТОВ “УУБ” торги лісом, зокрема дубом пиловником, виявилися надзвичайно успішними – лише за жовтень поточного року дохід, який отримали лісгоспи, склав майже 116 млн грн. Загалом Українська універсальна біржа є лідером за даним напрямком.

Долучитися до купівлі-продажу дуба пиловника, круглого лісу, сухостою та інших видів деревини ви зможете, акредитувавшись на сайті uub.com.ua. Дізнавайтеся актуальні новини з Email-розсилки, офіційної сторінки біржі у Facebook, наших лісових Telegram- і Viber-бота. Беріть участь в аукціонах і перемагайте!