Алгоритм дій для купівлі кругляку сосни на торгах біржі ТОВ УУБ

Купити кругляк сосни, як і іншу деревину, вигідно та чесно можна на біржових онлайн-аукціонах. Проект, який передбачає продаж лісових ресурсів на ліцензованих товарних біржах, в Україні почав діяти з 01 липня 2021 року. Він остаточно зв’язує руки представникам бізнесу, які збували необроблену деревину на «чорному» ринку.

Відтепер інформація про ціни та обіг лісоматеріалів буде дійсно відкритою та загальнодоступною.

Як купити ліс-кругляк сосни на Українській універсальній біржі

Сьогодні усі лісокористувачі зобов’язані реалізовувати свою продукцію через товарні біржі. Брати участь в онлайн-торгах та купувати ліс-кугляк сосни можуть як фізичні особи-громадяни України, так і представники приватного бізнесу.

Ліцензовані біржі на зразок ТОВ «УУБ» надають доступ до всієї інформації, зокрема до даних про результати аукціонів. Їх можна знайти в системі електронного обліку деревини. Це дозволяє проводити моніторинг продажу лісових ресурсів та контролювати їх використання. Саме завдяки такому підходу необроблена деревина виходить з тіньового ринку, і її реалізація стає публічною.

Для того, щоб продати ліс-кругляк сосни на електронних біржових торгах, потрібно зробити кілька кроків:

  • ознайомитися з нормативно-правовими актами, що регулюють продаж деревини;
  • обрати одну з ліцензованих торгових платформ, наприклад, Українську універсальну біржу;
  • заповнити форму для отримання акредитації та укласти договір про співпрацю для продажу деревини;
  • підготувати необхідну документацію для публікації оголошення;
  • розмістити його в системі;
  • відповідати на питання потенційних покупців.

Ціни на ліс-кругляк сосни на торгах біржі УУБ

Одним з пріоритетних напрямків роботи Української універсальної біржі є забезпечення комфортних умов для максимально швидкого переходу всіх учасників ринку лісу на роботу за новими правилами. Також ми зацікавлені в подальшому успішному розвитку наших клієнтів. Спеціалісти УУБ допоможуть вам проаналізувати ринок та витримати високу конкуренцію на торгах.

Торги необробленою деревиною та пиломатеріалами на нашій платформі проходять ледь не щодня. Ознайомитися з їх розкладом ви можете на нашому сайті uub.com.ua, натиснувши на конкретну дату в інтерактивному календарі.

Просто зараз проходьте швидку акредитацію на сайті uub.com.ua та беріть участь у торгах за необроблену деревину. Наш сервіс максимально зручний, адже, окрім безкоштовних консультацій від наших менеджерів, ви можете скористатися онлайн-розсилкою, Telegram-ботом та Viber-ботом, щоб бути завжди в курсі цікавих аукціонів. Також слідкуйте за новинами на нашій сторінці у Facebook.

З командою Української універсальної біржі перемагати в аукціонах просто!