Ліс-кругляк у Києві продається на Українській універсальній біржі

01 липня 2021 р. український уряд ввів у дію новий проект, завдяки якому купити ліс-кругляк у Києві тепер дозволяється лише на організованих біржових торгах. Раніше необроблена деревина продавалася шляхом укладення прямих договорів, в результаті чого суттєво росла кількість нелегальних махінацій і корупційних договорняків. Використання ліцензованих онлайн-платформ на зразок Української універсальної біржі допоможе уникнути будь-яких непрозорих схем і зробить продаж лісу-кругляка у Києві дійсно чесним і неупередженим.

Актуальна ціна ліса-кругляка на онлайн-аукціонах у Києві

Запроваджені нововведення передбачають проведення електронних торгів з реалізації необробленої деревини, заготовленої державними лісгоспами, на одній з товарних бірж, яка має відповідну ліцензію. Тепер купити ліс-кругляк в Києві у таких компаній можна на відкритих аукціонах, які проводить УУБ.

Перед публікацією оголошення на зразок «Продам ліс-кругляк у Києві», організатор торгів має сформувати лоти, до яких ввійде деревина одного сортименту. Згідно нових правил участь в аукціонах на Українській універсальній біржі можуть брати не лише відомі на всю країну бізнеси-магнати. Більш сучасний підхід дозволяє зняти будь-які обмеження, допускаючи до торгів також невеликі підприємства. На електронних аукціонах у Києві вартість 1 куба лісу-кругляку залежить від сорту, якості та діаметру колод і може коливатися від 300 до 1 500 грн.

Куплю ліс-кругляк у Києві на торгах біржі ТОВ «УУБ»

Для Української універсальної біржі необроблена деревина є досить потужним напрямком діяльності адже перші аукціони у даній сфері відбулися тут ще 15 років тому. Протягом липня 2022 року реалізація лісоматеріалів на ліцензованих товарних біржах забезпечила державним лісгоспам прибуток у розмірі 1,13 млрд. грн. Стабільне зростання попиту доводить перспективність ринку. Чимало покупців вже отримали акредитацію на сайті uub.com.ua.

Загалом на електронних аукціонах необробленою деревиною вдалося реалізувати 476 тис. кубометрів. Найбільші обсяги було продано у Київській, Житомирській і Рівненській областях.

Якщо вас цікавлять пропозиції на зразок «Куплю ліс-кругляк у Києві» - звертайтеся до фахівців Української універсальної біржі. Тут на вас чекають лоти на різний смак і гаманець. Отримуйте сповіщення про актуальні аукціони на електронну пошту або підпишіться на наш Viber чи Telegram-бот.