Ліс-кругляк у Київській області - купити на торгах біржі ТОВ УУБ

З 01 липня 2021 р. купити ліс-кругляк у Київській області ви можете на електронних торгах Української універсальної біржі. Згідно оновленого законодавства, усю заготовлену деревину лісокористувачі тепер зобов’язані реалізовувати на публічних біржових аукціонах. Перші електронні торги пройшли надзвичайно успішно. До того ж, завдяки новому формату усі бажаючі можуть швидко придбати потрібну партію лісу-кругляку від виробника у Київській області на дійсно чесних і прозорих аукціонах.

Бровари, Ржищів, Кагарлик – купити ліс-кругляк у Київській області на аукціоні, організованому біржею УУБ

Раніше для отримання необхідної сировини деревообробним компаніям потрібно було шукати спільну мову з керівниками лісгоспів. І тут нерідко не обходилося без хабарництва і договорняків «між своїми». Електронні торги, які проводить Українська універсальна біржа, дозволяють учасникам чесно конкурувати за потрібні ресурси, купуючи їх за реальною ринковою вартістю.

Шукаєте оголошення «Продам ліс-кругляк сухостій у Київській області»? На біржі ТОВ «УУБ» ви легко знайдете потрібний аукціон, переглянувши календар у відповідному розділі нашого сайту uub.com.ua.

Вільний продаж лісу-кругляка (або пиловочника) у Київській області на біржових торгах зробить ринок необробленої деревини більш прозорим та доступним широкому колу учасників. Разом з електронною системою обліку лісоматеріалів це пришвидшить виведення усіх операцій з тіні та стане нездоланною перепоною для тих, хто досі не звик грати за правилами.

Купляючи ліс-кругляк у Київській області на аукціонах Української універсальної біржі, ви можете бути впевнені у цілковитій прозорості процесу. Між організаторами торгів і бажаючими придбати необроблену деревину немає ніяких посередників, а дані про ціни, обсяги продажу та переможців публікуються у відкритому доступі.

Ліс-кругляк від виробника у Київській області на біржі УУБ

На торговій платформі Української універсальної біржі вас чекає бездоганний клієнтський сервіс та якісна технічна підтримка. Бажаєте дізнатися актуальну ціну та купити ліс-кругляк у Київській області – зателефонуйте нашим консультантам.

Наші експерти мають багаторічний досвід проведення біржових операцій. На офіційному сайті ТОВ «УУБ» uub.com.ua ви знайдете безліч корисної інформації, включно з навчальними відео-матеріалами. Ми також оперативно вирішуємо усі питання, які виникають у клієнтів під час подачі документів та участі у торгах. База аукціонів постійно оновлюється – отримуйте сповіщення про нові торги лісом на електронну пошту або у зручному Telegram- або Viber-боті.