Як продати дуб-кругляк у м. Житомир – поради фахівців УУБ

Цікавитеся оголошеннями на зразок «Продам дуб-кругляк у Житомирі»? В Україні керівників багатьох лісозаготівельних підприємств хвилює питання прозорої реалізації заготовленої сировини. Адже ця галузь давно асоціюється з тіньовими домовленостями та корупцією. Уникнути подібних проблем можна, скориставшись електронними аукціонами, організованими ліцензованими товарними біржами на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Як сьогодні можна купити дуб-кругляк у Житомирі – без ризиків та за привабливою ціною

Необробленою деревиною називають лісоматеріали, які отримують шляхом розпилення на окремі частини цілих повалених дерев та колод з метою їх переробки та подальшого використання. Довгий час основна маса заготовленої деревини продавалася за прямими договорами. Коли у певних колах з’являлося оголошення «Продам кругляк дуба у Житомирі», деревообробні підприємства напряму домовлялися з керівниками лісгоспів. Звісно, ціни в таких угодах були значно нижчими від ринкових. Як і інформація про обсяги проданої сировини, які ніде не обліковувалися.

Та поступово незаконні схеми і тіньові «договорняки» відходять у минуле. 01 липня 2021 року уряд у співпраці з Державним агентством лісових ресурсів України запустив новий проект, який передбачає повне переведення торгівлі деревиною на товарні біржі. Сьогодні найбільшою популярністю під час продажу користується сировина листяних і хвойних порід дерев – дубу, сосни, буку, ялини, грабу, верби, тополі.

Тепер вам не потрібно публікувати в інтернеті десятки оголошень на зразок «Куплю дуб-кругляк у Житомирі». Незалежно від регіону, сьогодні придбати лісоматеріали найвищої якості можна на відкритих електронних аукціонах Української універсальної біржі. Сьогодні всі без винятку лісозаготівельні підприємства реалізують лісопродукцію саме на біржах.

Придбати кругляк дуба у м. Житомир на ліцензованій біржі ТОВ “Українська універсальна біржа”

Згідно з Законом №738-IX (“Про організовані товарні ринки”) в Україні розширено список стандартизованих товарів, зокрема додано до вищезгаданого переліку деревину. Відповідно до вітчизняного законодавства, всі СТ мають продаватися виключно на товарних біржах.

Тому вже сьогодні в електронній торговій системі Української універсальної біржі ви можете купити великі партії дуба-кругляка чи будь-яку іншу лісопродукцію. ЕТС УУБ є зручною та зрозумілою. Тому навіть новачки зможуть розібратися в тонкощах роботи з програмним продуктом Української універсальної біржі.

Хочете купити ліс-кругляк у Житомирі та інших регіонах України? Скористайтеся прозорими аукціонами в системі utsd.uub.com.ua. Дізнайтеся більше інформації, зателефонувавши до нашого контакт-центру - (044) 3-830-830. Отримуйте регулярні сповіщення про дату нових торгів завдяки електронній розсилці або налаштуйте індивідуальну підписку в нашому Telegram- або Viber-боті.