Продам ліс-кругляк сосни у Житомирі на електронних торгах УУБ

Чимало підприємців цікавляться оголошеннями на зразок «Куплю деревину дров’яну», «Придбаю спиляні лісоматеріали», «Продам ліс-кругляк сосни» у Житомирі, Полтаві, Чернігові, Тернополі. Сьогодні зробити це можна буквально в два кліки – варто лише попередньо заповнити заяву на акредитацію на офіційному сайті Української універсальної біржі uub.com.ua.

Куплю кругляк сосни у Житомирі – в аукціонах на УУБ беруть участь найбільші лісгоспи України

Сьогодні продаж необробленої деревини, зокрема кругляка сосни, є досить популярним напрямком сучасних електронних аукціонів. Однак якщо раніше опцією «Продам кругляк сосни у Житомирі» лісозаготівельні господарства користувалися виключно за власним бажанням, то за новими нормами всю заготовлену сировину вони мають продавати на ліцензованих товарних біржах на зразок УУБ.

З 01 липня 2021 р. вітчизняний ринок деревини працює за новими правилами. Так, тепер кругляк сосни, ялини, дубу, буку, смереки у Житомирі, як і по всій Україні, продаватиметься виключно на організованих біржових торгах. При чому проводити онлайн-аукціони з реалізації лісу, заготовленого державними господарствами, мають право тільки ті товарні біржі, які відповідають встановленому переліку вимог та мають відповідну ліцензію.

Продам ліс-кругляк сосни у м. Житомир – чим електронні біржові торги відрізняються від продажу деревини за прямими договорами

Головна мета кардинальних змін – зробити ринок деревини значно прозорішим. Ще зовсім недавно великі партії кругляку сосни у Житомирі купити можна було лише за прямими договорами. Що це означало? Угоди укладалися напряму з директорами лісгоспів, за що останні отримували пристойні хабарі. Водночас дані про ціни та обсяги проданої сировини ніде не оприлюднювалися.

Зовсім інший стан справ ми можемо спостерігати на електронних аукціонах, організованих Українською універсальною біржею. Обсяг, асортимент, порода, клас якості, довжина, діаметр, назва організації-замовника, ціна кругляку сосни і у м. Житомир, і в інших регіонах України публікуються у відкритому доступі. До того ж, після завершення торгів інформацію не можна буде відредагувати і, відповідно, приховати незаконні махінації.

Актуальні ціни на кругляк сосни у Житомирі на біржі ТОВ «УУБ»

Продаж необробленої деревини є достатньо новим напрямком для торгової платформи Української універсальної біржі. Однак ми давно і успішно проводимо торги лісоматеріалами – ще з тих часів, коли вони відбувалися у спеціальних залах, а учасники робили ставки, вигукуючи цифри вголос. Наші фахівці проконсультують вас з усіх питань, що стосуються продажу лісу-кругляку сосни у Житомирі чи будь-якому іншому місті України. Ми допоможемо обрати найвигідніші лоти та швидко підготувати усю необхідну документацію, а також забезпечимо юридичну та технічну підтримку під час участі у торгах.

Цікавлять біржові аукціони за напрямком «Продам ліс-кругляк сосни у м. Житомир»? З усіх питань звертайтесь до наших консультантів. Також підписуйтеся на електронну розсилку та Telegram- і Viber-бот УУБ.