Купити арештоване майно у м. Київ на аукціонах ProZorro.Sale

Сьогодні продаж арештованого майна у Києві здійснюється через державну систему електронних торгів. Однак існуючий механізм давно дискредитував себе. Через значну кількість скарг та порушень влада вирішила відмовитися від її використання, доручивши організацію аукціонів з продажу арештованого майна у Києві та інших містах України електронним майданчикам Прозорро.Продажі.

Купити арештоване майно у Києві на майданчиках Прозорро.Продажі

Починаючи з серпня 2014 р. в Україні реалізація конфіскованих активів відбувається виключно через систему електронних торгів арештованим майном. Організація була утворена Міністерством юстиції, а її діяльність регулюється прийнятим у 2016 р. Порядком реалізації вилученого майна.

Відповідно до чинного законодавства, арештованим майном вважаються усі рухомі та нерухомі активи, які належали боржнику і тепер підлягають примусовій реалізації. У більшості випадків таким майном розпоряджаються кредитори, якими виступають банківські установи. Аукціони з продажу арештованого майна у Києві будуть цікаві широкому колу покупців, адже тут у прямому сенсі можна знайти все. На торги виставляються будинки, квартири, земельні ділянки під забудову, об’єкти незавершеного будівництва, промислові приміщення, легкові і вантажні автомобілі, яхти, літаки. При цьому арештоване майно у Києві купити можна за досить привабливою ціною.

Останній факт став причиною виникнення численних корупційних схем. Так, відповідальних осіб звинувачують у порушенні правил процедури банкрутства. Зокрема, складається неправильний опис вилучених об’єктів, їх вартість навмисно занижується, а переможцями обирають тих, хто попередньо домовився і заплатив чималий відкат. Як наслідок, суспільство розчарувалося у діючому механізмі продажу арештованого майна.

Альтернативним варіантом стане проведення електронних аукціонів з продажу арештованого майна у Києві через сучасну систему Прозорро.Продажі, в тому числі майданчик Української універсальної біржі. Розпочатий у 2016 р. інноваційний стартап швидко став дієвим інструментом для боротьби з корупцією. Торги, що проводяться в глобальній мережі Інтернет, легко перевіряються і контролюючими органами, і незалежними спостерігачами. Уся інформація про організатора, учасників та переможців публікується у вільному доступі. А будь-які намагання порушити встановлені правила швидко привертають увагу та набувають широкого розголосу.

Арештоване майно у Києві – купити на майданчику sale.uub.com.ua

Завдяки публічним аукціонам, що проводяться в тому числі і на електронному майданчику sale.uub.com.ua, державний бюджет вже поповнився на 25,7 млрд. грн. Продаж арештованого майна у Києві та інших містах України значно збільшить цю цифру, адже зароблені на аукціонах кошти не осідатимуть в кишенях старих корупціонерів.

Хочете дізнатися більше? Зателефонуйте нашим консультантам - (044) 221-32-33. Отримуйте сповіщення про нові аукціони на електронну пошту або налаштуйте індивідуальну підписку в Telegram-боті УУБ.