Аукціон з продажу необробленої деревини на УУБ

З 01 липня 2021 року взяти участь в аукціоні з продажу необробленої деревини можна на ліцензованих товарних біржах, зокрема на ТОВ «Українська універсальна біржа». Відповідний проект запустив уряд у взаємодії з Державним агентством лісових ресурсів України. Відтак вже сьогодні вся лісопродукція реалізується на біржових аукціонах.

Долучитися до торгівлі лісом нескладно. Пройдіть акредитацію на ліцензованій товарній біржі ТОВ “Українська універсальна біржа”. Після цього ви отримаєте доступ до зручної та сучасної електронної торгової системи utsd.uub.com.ua, у якій проходять аукціони.

Прозорі аукціони з продажу деревини на ліцензованих товарних біржах

Відповідно до Закону “Про організовані товарні ринки”, що набув чинності 01 липня 2021 року, продаж деревини в Україні в повному обсязі відбувається через ліцензовані товарні біржі. Дія нових правил поширюється на всі лісові господарства державної форми власності. Також варто зазначити, що з літа 2022 року на біржових торгах також реалізуються й пиломатеріали.

Сьогодні до аукціонів на ТОВ “Українська універсальна біржа” залучені лісові господарства з усіх регіонів України. В електронній торговій системі УУБ для підприємців доступна деревина необроблена та оброблена, паливна сировина (дрова) тощо. Переглянути повний перелік активних торгів можна за посиланням.

Довгий час деревина для продажу в Україні відбиралася за непрозорими схемами, що не задовольняло більшу частину учасників ринку. Зараз прийняти участь в аукціоні з продажу лісу на ліцензованій біржі ТОВ “Українська універсальна біржа” можуть усі охочі, а інформація про ціну і обсяги виставлених на торги лісоматеріалів стає загальнодоступною.

Взяти участь в аукціонах з продажу деревини на Українській універсальній біржі

Продаж деревини на публічному аукціоні Української універсальної біржі, а також впровадження на державному рівні відкритого обліку всіх лісових ресурсів дозволяє легалізувати вітчизняний ринок. Вже зараз ви можете обрати цікаві торги та зробити власну ставку – для цього достатньо пройти нескладну процедуру акредитації на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Учасниками аукціону з продажу необробленої деревини, відповідно до чинного законодавства, можуть стати як українські, так і закордонні компанії або окремі приватні підприємці. Добре підготовлені менеджери Української універсальної біржі надають клієнтам всю можливу технічну, юридичну та інформаційну підтримку, а також допомагають розробити стратегію, яка дозволить перемогти у торгах.

Завдяки зручній системі фільтрів в електронній торговій системі Української універсальної біржі (utsd.uub.com.ua) ви швидко знайдете потрібні вам лоти. Підпишіться на нашу Email-розсилку, налаштуйте лісові боти в Telegram і Viber та першими дізнавайтеся інформацію про актуальні аукціони з продажу необробленої деревини в Україні на 2022 рік!