Реалізація фансировини для стругання на аукціонах УУБ

Фансировина з різних видів дерева - популярний лісоматеріал, який  часто використовують у виробництві, наприклад, меблів. Її, як і іншу технічну деревину, зараз реалізують у великих обсягах на онлайн аукціонах Української універсальної біржі. Останні проводяться у спеціалізованій електронній торговій системі, використання якої дозволяє створити рівні умови для всіх сторін процесу.

Ви можете стати учасником справедливих і прозорих торгів, які виключають корупційні схеми, незалежно від вашого місця розташування. Достатньо лише акредитуватися на ліцензованій товарній біржі ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Використання фансировини для стругання у виробництві та її продаж на біржових торгах

Фанерну сировину, що відповідає 1 або 2 сорту круглих лісоматеріалів, застосовують для випилювання ванчесів (пропарених брусів). Потім їх обробляють на спеціальних стругальних верстатах і отримують струганий шпон. Він має на поверхні малюнок, утворений елементами будови деревини. Оскільки він гарніший, ніж у лущеного шпону, його широко використовують для личкування деталей меблів починаючи з ХІХ ст. 

Заготовка фансировини для стругання відбувається у чурбаках різної довжини від 1,3 до 2,54 м або в кряжах у середньому 4,8 м.

Для виготовлення фанер використовують матеріали 1-го та 2-го сорту. Він визначається залежно від якості, наявності та кількості дефектів і вад деревини.

Якщо ви представник лісозаготівельної, деревообробної и будь-якої іншої компанії, що бажає бути учасником чесного та відкритого ринку необробленої деревини, вам слід акредитуватися на ТОВ “Українська універсальна біржа”. Ставши нашим клієнтом, ви матимете доступ до всіх онлайн-аукціонів з продажу лісу, що опубліковані в електронній торговій системі.

Саме використання біржових механізмів дозволило ліквідувати корупцію у низці галузей, зокрема й лісовій. Починаючи з 01 липня 2021 року продаж деревини було переведено на біржі, що дозволило державним лісгоспам отримати небачені раніше прибутки. Зокрема лише за перший рік торгів загальний дохід лісових господарств склав понад 15 млрд грн.

Реалізація фансировини на Українській універсальній біржі

Найпопулярнішими породами дерева для виготовлення фансировини є дуб, бук, ясен і вільха. Усі ці лісоматеріали ви можете знайти на електронних торгах на Українській універсальній біржі. Дізнатися більше актуальної інформації щодо лісових аукціонів ви завжди можете на сайті uub.com.ua.

У разі виникнення додаткових запитань щодо торгів деревиною - звертайтеся за допомогою до фахівців Української універсальної біржі. Замовити консультацію можна за номером (044) 3-830-830.

Скористайтеся Viber- та Telegram-ботом, які є зручними помічниками у сортуванні потрібних вам торгів за категоріями, регіоном та іншими параметрами. Також підключайте безкоштовну Email-розсилку. Дізнатися новини у сфері продажів лісу ви можете на офіційній сторінці УУБ у Facebook