Продаж необробленої деревини в Тернополі на аукціонах УУБ

Беручи участь в аукціоні з продажу необробленої деревини у Тернополі, Києві чи Житомирі, українські підприємці деревообробної та інших галузей вже зекономили мільйони гривень, а державні лісгсопи - отримали небачені раніше прибутки. Вражаючих результатів вдалося досягти завдяки спільним зусиллям Державного агентства лісових ресурсів України та ліцензованих товарних бірж, зокрема ТОВ "Українська універсальна біржа".

У Тернополі продаж необробленої деревини відбувається на біржі УУБ

В рамках нещодавніх реформ лісової галузі лісгоспи, які здійснюють заготівлю лісу на території Тернопільської області, зобов’язуються реалізовувати всю продукцію виключно на біржових торгах. Подібні нововведення мають на меті спростити процес організації аукціону з продажу необробленої деревини у Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці та інших містах України, зробити його максимально прозорим, мобільним та економічно вигідним для українських лісозаготівельних компаній.

Довгий час ринок вітчизняних лісоматеріалів асоціювався з незаконними діями та тіньовими схемами. Нарешті влада наважилася вступити у відкриту боротьбу з корупційними правопорушеннями, використовуючи для цього інноваційний інструмент – товарні біржі. Чому це рішення є оптимальним? За роки існування вітчизняними товарними біржами на зразок Української універсальної біржі вже проведено десятки тисяч публічних торгів з реалізації різних товарів. 

Онлайн-аукціон з продажу необробленої деревини у Тернополі дозволяє залучити до процесу максимальну кількість охочих підприємців. Відтак заготовлену заздалегідь сировину лісгоспам вдається реалізовувати за конкурентною ринковою ціною. До того ж, такий підхід допомагає здійснювати ефективний моніторинг реалізації та цільового використання надзвичайно прибуткового ресурсу.

Купити ліс-кругляк в Тернополі можна на ліцензованій товарній біржі

Відповідно до нових законодавчих нормативів, у Тернополі на аукціон з продажу необробленої деревини виставляється вся продукція, що виготовлена державними лісгоспами. Взяти участь у відкритих торгах лісом усі охочі можуть на онлайн торгах ліцензованої товарної біржі ТОВ "Українська універсальна біржа".

Найкращі фахівці галузі, які багато років працюють з електронними аукціонами, дадуть відповіді на будь-які запитання. Наші ІТ-спеціалісти доклали неабияких зусиль, щоб робота з електронною торговою системою Української універсальної біржі була зручною і для «просунутих» користувачів, і для тих, хто вперше бере участь в онлайн-торгах. На нашому YouTube-каналі ви знайдете безкоштовні відео-уроки, у яких наочно демонструється перебіг онлайн-аукціону. Підписуйтеся на електронну розсилку та зручні лісові Viber- і Telegram-бот – першими дізнавайтеся про новий аукціон з продажу необробленої деревини у м. Тернопіль та інших регіонах України.