Техсировина МЛ реалізується на вигідних умовах

на торгах біржі УУБ

Техсировину м’яколистяну, твердолистяну чи хвойну ви можете придбати за кілька хвилин, при цьому не виходячи з дому. Це можливо завдяки сучасному та відкритому механізму реалізації необробленої деревини на електронних торгах Української універсальної біржі.

Публічні онлайн-аукціони дозволяють вам стати учасником прозорого ринку лісоматеріалів в Україні. Щоб уже зараз відчути переваги електронних біржових торгів, звертайтеся до фахівців УУБ.

Застосування техсировини МЛ та її реалізація на біржі ТОВ «УУБ»

При вирубці ділової деревини, тобто тієї, що належить до класу якості A, B, C та використовується у виробництві чи будівництві, утворюються відходи, серед яких викидна м’яколистяна деревина. Для того, щоб очистити ліс, потрібно утилізувати такі залишки, наприклад, переробивши їх на вугілля-сирець за допомогою піролізу (процес розкладання деревини у спеціальних апаратах без доступу повітря).

МЛ техсировину застосовують для виготовлення деревного вугілля марок Б і В. Надалі воно використовується як побутове паливо для жаровень і камінів або в якості сировини для дерево-вугільних брикетів.

Такі матеріали реалізують підприємства, що займаються виготовленням деревного вугілля. Брикети формуються з дрібниць, що не знаходять збуту. Вони є високоякісним паливом, адже мають підвищену щільність, механічну міцність та високу теплотворну здатність.

Активний продаж деревини різних порід відбувається на організованих біржових торгах на засадах чесності та об’єктивності. З 01 липня 2022 року в обов’язковому порядку великі лісозаготівельні компанії реалізують заготовлений ліс на відкритих біржових аукціонах, які проводить у тому числі Українська універсальна біржа.

Оскільки галузь лісництва та напрямок торгів лісом-кругляком надзвичайно стрімко розвиваються в Україні, важливо забезпечити чесні правила на ринку лісоматеріалів. Такі умови можуть забезпечити торги на біржі УУБ, яка роками працює у різноманітних сферах (арештоване майно, нерухомість, аграрна продукція, енергоресурси) і привносить значний вклад у боротьбу з корупцією. Дохід у держбюджет від прозорих аукціонів з купівлі-продажу необробленої деревини росте з кожним днем.

Продаж техсировини м’яколистяної на Українській універсальній біржі

Бажаєте взяти участь в аукціонах з продажу м’яколистяної техсировини чи будь-якої іншої деревини? Тоді ставайте клієнтом Української універсальної біржі, отримавши акредитацію на нашому сайті uub.com.ua.

Якщо вам потрібна допомога під час участі в торгах, ви завжди можете звернутися до наших менеджерів. Відчуйте переваги нашого сервісу, підключивши Viber-бот та Telegram-бот, які відсортують цікаві для вас аукціони та сповістять про їх проведення. Налаштовуйте Email-розсилку з актуальними торгами лісом від біржі УУБ та долучайтеся до нашої сторінки у Facebook.