Придбати сірниковий кряж на онлайн-аукціонах УУБ 

Сірниковий кряж, як і інша технічна деревина, з 01 липня 2021 року реалізується на електронних біржових аукціонах. Окрім цього на вищезгаданих торгах ви можете придбати лісоматеріали класів якості A, B, C, D залежно від їх подальшого цільового призначення.

Деревина для промислового чи непромислового використання досить поширений товар на біржових онлайн-торгах, адже способів її використання може бути безліч. Одним з них є виготовлення сірникової продукції.

Сірниковий кряж – способи використання та реалізація технічної деревини на біржових торгах

Кряжем називають відрізок нижньої частини стовбура, який знаходиться безпосередньо над коренем. Він призначений для виготовлення спеціальних видів лісопродукції. Наприклад, облицювального шпону, лиж, шпал, сірників. 

Кряж в основному отримують із листяних порід дерева, рідше із хвойних. Товщина такого матеріалу коливається в діапазоні від 12 см для виготовлення тари до 46 см при створенні дерев’яних провідників стовбурів у шахті. Довжина кряжів відповідає кратному числу чураків. Залежно від подальшого використання ці лісоматеріали поділяють на авіаційні, котушечні, лижні, суднобудівельні тощо.

Сірниковий кряж використовується для виготовлення відповідного шпону. Для таких цілей береться деревина тополі, осики, вільхи, липи товщиною не менше 16 см та довжиною – 2 м.

Якщо ви підприємець, що шукає технічну деревину для власного промислового виробництва, скористайтеся зручними онлайн-аукціонами, що проходять у спеціалізованій електронній системі Української універсальної біржі. Біржові торги з реалізації необробленої деревини функціонують з літа 2021 року та вже встигли зарекомендувати себе як ефективний механізм боротьби з тіньовим ринком та корупційними схемами, що роками процвітали у лісовій галузі. Завдяки вигідним цінам та зручній процедурі аукціону підприємці швидко знаходять необхідну сировину та роблять значний внесок у державний бюджет.

Купити сірниковий кряж можна на Українській універсальній біржі

Зараз інтернет рясніє оголошеннями на кшталт «Продам кряж» чи «Купуємо кряж». Маючи під рукою такий інноваційний інструмент як біржові торги, ви можете придбати чи продати деревину за лічені хвилини, без посередників чи хабарів.

Ставайте клієнтом ліцензованої біржі ТОВ” Українська універсальна біржа”, попередньо пройшовши акредитацію на сайті uub.com.ua. Ми пропонуємо вам якісний сервіс та постійну технічну, юридичну та інформаційну підтримку. У разі виникнення питань звертайтеся до наших менеджерів за телефоном (044) 3-830-830.

Для того, щоб відсортувати лісові аукціони за необхідними параметрами, скористайтеся Telegram- чи Viber-ботом. Або підключайте Email-розсилку, налаштувавши її за фільтрами. На офіційній сторінці УУБ у Facebook завжди актуальні новини щодо реалізації різноманітних товарів у різних регіонах України.