Ціна за куб сосни-кругляка на електронних торгах

Сьогодні, як і тисячі років тому, деревина залишається найуніверсальнішим матеріалом, який використовується в десятках різних галузей промисловості. Причиною цього є легкість обробки, екологічність та естетичні якості пиломатеріалів.

Зараз величезна кількість деревообробних підприємств знаходиться в пошуку лісоматеріалів. Завдяки електронним торговим біржам на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа” цей процес значно спрощений. Відтепер для того, щоб переглянути цікаві лоти, дізнатися ціну за куб кругляка сосни та інших порід достатньо стати клієнтом УУБ.

Кругляк сосни та ціна за куб цієї породи деревини на аукціонах

На електронних торгах з продажу необробленої деревини є величезний вибір - тут представлені як листяні, так і хвойні породи. Серед останніх особливе місце займає сосна. Завдяки надзвичайно швидкому росту вона заготовляється у надзвичайно великих масштабах, що й визначає її широку експлуатацію у промисловості.

Крім того, кругляк сосни, ціну за куб якого ви можете проаналізувати на офіційному сайті ТОВ УУБ, володіє низкою інших чудових технічних та естетичних показників, серед яких можна виділити наступні:

  • найбільша щільність деревини серед хвойних порід. Саме це впливає на широке застосування соснових матеріалів для облицювання (як внутрішнього, так і зовнішнього);
  • висока міцність, що дозволяє виготовляти конструкційні матеріали (балки, рейки тощо) із цієї породи;
  • завдяки достатньому вмісту смол деревина сосни майже не піддається розтріскуванню, а також володіє високою біологічною стійкістю;
  • чудові естетичні якості (колір, відтінки тощо).

Сосна є одним з основних лісоматеріалів у будівництві, де вона експлуатується для найрізноманітніших цілей. Завдяки універсальності її використовують як для внутрішньої, так і зовнішньої обробки приміщень. Основна сфера застосування деревини цієї породи - виготовлення конструкційних елементів, каркасів, обшивки, дрібних деталей для меблів тощо.

Щодо ціни за куб сосни-кругляка, то вона залежить від низки факторів. Наприклад, на вартість деревини впливають наступні показники:

  • регіон, в якому лісгосп веде заготівлю сировини;
  • склад та клас деревини;
  • розмір пиломатеріалу (довжина, діаметр тощо).

Куб кругляка сосни та його ціна на електронних торгах на ТОВ “Українська універсальна біржа”

Сьогодні купити кругляк сосни, ціну за куб якого досить легко дізнатися на офіційному сайті ТОВ “Українська універсальна біржа”, можна буквально у два кліки. Завдяки змінам у законодавстві ринок лісоматеріалів переходить в електронний формат, що дозволяє брати участь в аукціонах навіть не виходячи з власного помешкання.

ТОВ УУБ є однією із перших бірж, що отримала право на проведення торгів з реалізації необробленої деревини. Наша біржа має величезний досвід проведення аукціонів, тому ми точно знаємо, як зробити вашу участь в публічних продажах комфортною.

Щоб позмагатися за цікаві лоти, потрібно стати клієнтом ТОВ УУБ. Якщо у вас виникнуть труднощі на цьому чи будь-якому іншому етапі - зателефонуйте за номером (044) 3-830-830. Наші фахівці з радістю розв’яжуть вашу проблему, а також допоможуть розробити виграшну стратегію.

Також наша біржа має спеціальні лісові боти в Telegram та Viber, налаштування яких дозволить отримувати сповіщення про появу нового аукціону з продажу деревини прямо на смартфон.