Перший аукціон з малої приватизації

Українська універсальна біржа, яка є найбільшою та однією з найдосвідченіших бірж України вже успішно провела перший успішний аукціон з малої приватизації. За нежилі приміщення в місті Золотоноша відбулася справжня боротьба. Як результат – початкова вартість зросла більш ніж на 160 тисяч гривень. За перемогу в аукціоні змагалися одразу 4 учасники.
Нагадаємо, що майданчиком біржі вже скористалися Регіональні відділення ФДМУ у Вінницькій, Полтавській, Херсонській, Одеській, Запорізькій, Сумській, Чернівецькій та Луганській областях, а також РВ ФДМУ у м. Києві, Управління житлово-комунального господарства Золотоніської міської ради та Ізмаїльська міська рада.
«Ми маємо величезний досвід у сфері реалізації державного та комунального майна. Українська універсальна біржа успішно функціонує вже понад 20 років. Зараз ми рішуче налаштовані використовувати весь свій досвід для допомоги органам приватизації щодо реалізації об’єктів малої приватизації через систему Прозорро.Продажі. Використовуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта ми забезпечуємо зручні та комфорті умови роботи. Що наразі дуже високо оцінили наші клієнти» - прокоментував директор біржі – Сергій Гладкий.
Українська універсальна біржа готова надати повний спектр послуг продавцям державного та комунального майна. За додатковою консультацією та інформацією звертайтесь за номером: + 38 (044) 221-32-33.