Продаж пиловника сосни на біржі ТОВ УУБ

З 01 липня 2021 року продаж необробленої деревини, зокрема пиловника хвойних порід, займає важливе місце на Українській універсальній біржі. Адже ми вже більше 15 років організовуємо торги лісом – ще з того часу, як усі аукціони відбувалися у офлайн-форматі.

Продаж пиловника сосни на електронних торгах біржі УУБ

У зв’язку з утворенням тіньового ринку лісу влада прийняла рішення перевести продаж необробленої деревини на аукціони, які організовують товарні біржі. Це стосується виключно тих торгових платформ, що пройшли перевірку і отримали відповідну ліцензію.

Пиловник хвойних порід є затребуваною сировиною для будівництва та внутрішньої і зовнішньої обробки приміщень. Це зумовлено тим, що хвоя має довгий і прямий стовбур, до того ж вона міцна, довговічна, легка в обробці і менш схильна до гниття.

Популярними породами дерев у цьому випадку є сосна, модрина, ялиця і ялина. Оскільки вони ростуть швидше, ніж листяні породи, ціна на них менша.

Для того, щоб сьогодні придбати необроблену деревину на електронних торгах, потрібно попередньо отримати акредитацію на нашому сайті uub.com.ua. А також сплатити мінімальні грошові внески (реєстраційний і гарантійний). Після цієї процедури ви вже можете подавати заявку на обрані лоти.

Працівники Української універсальної біржі надають консультацію щодо усіх юридичних і інформаційних питань. Після визначення переможця аукціону фахівці допомагають укласти договір купівлі-продажу.

Як купити чи продати пиловник хвойних порід на біржі УУБ

Сучасні електронні торги з купівлі-продажу деревини, участь в яких усі бажаючі можуть взяти на ТОВ «Українська універсальна біржа», допомагають лісгоспам реалізовувати заготовлену сировину на чесних, конкурентних умовах. Доступ до неї також мають усі без виключення деревообробні підприємства – незалежно від розміру капіталу або наявності корисних зв’язків.

Той, хто бажає придбати лот, ознайомлюється з ним та умовами купівлі та подає заявку на участь. Більше дізнатися про те, як відбувається сам аукціон, ви можете зі спеціальних відео-інструкцій, розміщених на сайті uub.com.ua.

Платформа Української універсальної біржі несе повну юридичну та фінансову відповідальність перед учасниками онлайн-аукціонів з продажу лісу і гарантує своїм користувачам якісний технічний сервіс. Використовуйте Telegram-бот і Viber-бот та не проґавте жодні цікаві торги.

Як тільки електронна система автоматично визначить переможця, починається процедура перевірки документів. Лише після цього підписується договір купівлі-продажу.

ТОВ «Українська універсальна біржа» багато років поспіль проводить чесні і відкриті торги, від яких отримали вигоду і підприємці, і держава. Ми створили всі умови для комфортного використання нашої платформи. Окрім Telegram- і Вайбер-бота, ви можете скористатися Email-розсилкою та підписатися на нашу сторінку у Facebook, щоб завжди знати про актуальні аукціони з продажу пиловника хвойних порід і тримати руку на пульсі.