Придбати деревину з проміжного складу на аукціонах УУБ

Проміжний склад виконує функцію посередника між верхніми та нижніми складами або споживачем. На ньому завантажують лісоматеріали різноманітних класів якості.

Таку деревину (як ділову, так і технічну) можна придбати на біржових онлайн аукціонах, попередньо акредитувавшись на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Проміжний склад – особливості використання

Проміжний склад використовують як територію для розкряжування хлистів. Облік останніх проводиться за породами, діаметром і довжиною. Усі ці дані вказуються на торці. Одержані сортименти маркуються відповідно до Державного стандарту.

Лісоматеріали, що знаходиться на таких складах, відносять до незавершеного виробництва. До готової продукції вони зараховуються в тому разі, якщо вивозяться одразу в двір споживача.

Метою створення проміжних складів є зберігання деревини на короткий термін та відвантаження її покупцям. Плюсом такого процесу є також зменшення матеріальних витрат на використання людських ресурсів та навантаження і подальше перевезення лісопродукції. Саме тому багато лісництв вдаються до облаштування таких територій.

Проміжний склад розташовують вздовж траси для того, щоб мінімізувати кількість вантажної техніки в лісі та не навантажувати сільські дороги. Подібні логістичні заходи підвищують ефективність ведення лісового господарства.

Купити деревину з проміжного складу на ліцензованій біржі УУБ

Для збільшення продуктивності реалізації деревини на внутрішньому ринку Державне агентство лісових ресурсів України рекомендує підприємствам купувати деревину на публічних онлайн-аукціонах, організованих ліцензованими товарними біржами, зокрема ТОВ “Українська універсальна біржа”. Ця процедура дозволить підвищити ефективність збуту лісопродукції завдяки залученню більшої кількості потенційних покупців без застосування широкої реклами.

В електронній торговій системі Української універсальної біржі ви маєте можливість долучитися до аукціонів з продажу необробленої деревини та пиломатеріалів. На торгах доступні лісоматеріали різних класів якості, діаметру, порід. 

В системі utsd.uub.com.ua ви можете знайти деревину проміжного складу від лісових господарств з різних регіонів України. Вони виставляють на продаж масштабні лоти з різноманітною деревиною (бук, ялина, сосна та ін.), яка може зараховуватися до класу ділової або використовуватися як промислова чи непромислова. 

Менеджери Української універсальної біржі мають чималий досвід в онлайн-аукціонах і завжди готові допомогти вам на будь-якому етапі торгів. Для замовлення консультації зателефонуйте за номером (044) 3-830-830.

Для вашого комфорту фахівці ІТ-відділу створили зручні лісові Viber- та Telegram-бот. Використовуючи їх, ви можете відсортувати аукціони з продажу необробленої деревини за потрібними параметрами, після чого сповіщення про нові торги почнуть автоматично надходити на ваш смартфон. Підключайте Email-розсилку, яку ви можете налаштувати самостійно за фільтрами на сайті. Також підписуйтеся на офіційну сторінку Української універсальної біржі у Facebook та на наш YouTube-канал.