Купити арештовану землю в Києві на торгах Прозорро.Продажі

В останні 2 роки продаж арештованої землі в Україні, зокрема й місті Київ, здійснюється на аукціонах системи Прозорро.Продажі. Відповідно до Постанови №1013, сьогодні такі ділянки реалізуються на електронних торгах - на акредитованому майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Ефективність реалізації арештованої землі в Києві на аукціонах Prozorro.Sale

Протягом останніх двох років арештована земля в Києві, як й інших населених пунктах України, реалізується в системі Prozorro.Sale. Відповідний крок дозволив кратно збільшити конкуренцію, а відповідно й середню ціну на ділянки, а також надати учасникам відкритий механізм для торгівлі арештованими земельними активами.

Аукціонний процес на Prozorro.Sale забезпечує максимальну прозорість та доступність для всіх зацікавлених сторін. Це відкриває широкі можливості для участі різних інвесторів, розвиває конкуренцію, що сприяє отриманню оптимальних цін на земельні ділянки.

Одна із головних переваг системи – це унікальний механізм електронного аукціону, який дозволяє здійснювати участь та слідкувати за торгами з будь-якої точки світу. Це робить процес максимально зручним та доступним для різних учасників.

Надійність та відкритість системи Prozorro.Sale гарантують високий рівень довіри учасників. Всі етапи аукціону, зокрема реєстрація на акредитованому майданчику sale.uub.com.ua, подання пропозицій та власне процес торгів, є відкритими для всіх охочих. Тобто, будь-який громадянин України має право та можливість переглянути всю необхідну для себе інформацію. Це виключає можливість маніпуляцій та забезпечує відкритість угод.

Крім того, використання системи Prozorro.Sale для реалізації арештованої землі сприяє оптимізації процесу. Швидкість проведення аукціонів дозволяє максимально ефективно перетворювати такі ділянки на привабливий інвестиційний актив, що сприяє економічному розвитку міста.

Загалом система Prozorro.Sale стала важливим інструментом для реалізації арештованої землі в Києві. Тому, якщо ви бажаєте купити подібну ділянку за відкритими та вигідними умовами - долучайтесь до торгів на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Порядок проведення аукціону з продажу арештованої землі в Києві на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

Порядок проведення аукціону з продажу арештованої землі в Києві регулюється чинним законодавством. Згідно з визначеними процедурами, торги проводяться з метою максимально ефективного відчуження арештованої земельної ділянки та включають наступні етапи:

  1. Виконавець публікує аукціон у системі Prozorro.Sale.
  2. Зацікавлені учасники реєструються/авторизуються на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” та подають заявки на участь у торгах.
  3. Проводиться аукціон.
  4. Після підписання протоколу електронного аукціону та внесення переможцем необхідних платежів, сторони укладають договір.

Тобто, цей процес є максимально простим та відкритим. Тому не зволікайте. Підключіть нашу електронну розсилку, боти в Telegram і Viber, долучіться до Facebook-сторінки УУБ, щоб не пропускати оголошення цікавих аукціонів.